Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej, e-shop - hokejové vybavení - sportovní zboží - florbalové vybavení.

Restaurace, pizzerie, bowling. Možnost opřádání soukromých i firemních akcí. Bowling.

Specializovaná prodejna: - koloběžky značky KOSTKA, HILL FUN, HILL FLOWER, TOUR FUN, UNI, REBEL, MUSHING, KID MINI - odrážedla - odrážedlo RUN - potřebný doplňkový sortiment - nosiče, blatníky, batohy.

Dětská hřiště FLORA Akátové prvky Herní sestavy a doplňky MULTIKOV Pískoviště Houpačky Šplhací sestavy Houpadla, informační tabule a další KolotočeOplocení dětských hřišť a pískovišť Lanové prvky Povrchy dětských hřišť Lezecké stěny Městský mobiliář Lavičky Odpadkové koše Sedací soupravy Bicyklové stojany Stromové ...

Fitness club Hanky Kynychové. Služby: - fitcentrum.

Maloobchod, e-shop: - vybavení pro bojové sporty.

Sportovní areál Orlák. Hospůdka - Orelský klub.

Výroba, prodej: - sportovní náčiní: - atletické nářadí, náčiní - tělocvičné nářadí - závodní překážky - ribstoly.

Výroba, prodej: - padáky - padákové kluzáky - sedačky - záložní padáky - přilby, doplňky.

Prodej, servis, e-shop, půjčovna - lyže - lyžařské vybavení.

Penzion - vybavené apartmány - prostory pro školení, semináře - jízdárna - zapůjčení společenských her Jízdárna Biofarma - chov ovcí, krav.

Výroba, šití a prodej sportovních potřeb: -taneční obuv - taneční piškoty, cvičky a špičky -sandály, horolezecké a trekové boty -kožené batohy, ledvinky.

Služby - balónové létání - létání letadlem - surfing v Atlantiku - mořský jachting.

Prodej gymnastického nářadí, materiálu, gymnastických dresů pro muže, žíněnek, cviček pro gymnastiku, ochranných řemínků-mozolníků, duchen, malých a velkých trampolín a další. Produkty firem Spieth, Baenfer, Jansen - Fritzen, Eurotramp. Prodej gymnastického nářadí, materiálu, gymnastických...

E-shop: - golfové obleční pro muže a ženy - golfové hole

Klub dráhového golfu Klub ukončil činnost k 31.12.2015

Velkoobchod: - sportovní potřeby - kolečkové brusle TEMPISH, chrániče, přilby, kolečka, ložiska, fotbal, basketbal, volejbal, házená, míče, kopačky, dresy, sportovní obuv, koloběžky, skateboardy, plovací desky, matrace, badminton, squash, lyžařské hole, florbal, termoprádlo, termo prádlo, brusle, hokejové, krasobrusle, snowboardy, lyže, ...

Prodej: - zimní zboží, lyže, hokejová výzbroj. Půjčovna: - lodě, rafty.

Dětské skicentrum v Olomouci je prodejna a půjčovna lyží a snowboardů. Prodej, půjčovna, servis: - kompletní lyžařské vybavení nejen pro děti - lyže, boty, hole - vaky na lyže a boty - snowboardový komplet (snb, boty) - celosezónní půjčení snowboardů, lyží. Součástí naší prodejny je i ski servis.