Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
E-shop: - tenisové rakety, míče, struny - tenisové oblečení

Půjčovna lodí. Na zakázku pořádáme vodácké zájezdy na české, slovenské, polské a rakouské řeky, školní výlety a putovní tábory na českých řekách.

CrossFit - pokud se chcete odreagovat a zároveň si dát pořádně do těla, zlepšit svojí fyzickou a psychickou kondici v příjemném kolektivu pak je naše centrum to pravé místo pro Vás. Budeme se snažit, aby pro Vás toto místo nebylo jen tělocvičnou, ale místo, kde rádi strávíte i Vaše volné chvíle.

Sportovní akce - tandemový seskok - adrenalinová atrakce - upoutaný a horkovzdušný balon - dárkové poukazy na let balonem.

Kurzy jógy - jóga pro děti i dospělé - kurzy osobního rozvoje.

Prodej, velkoobchod, e-shop: -firemní zákázková výroba, nášivky, logo firmy -sportovní oblečení -bundy, bunda, outdoor -vesta, vesty, kalhoty -turistické návleky na běžky a pohorky -čepice -dětské outdoorové oblečení, bundy, kalhoty -sekundové stany, spacáky -termoprádlo

Výroba: - vybavení do přírody: - stany - celty - stany ke karavanům - vojenské hangáry.

Internetový obchod, e-shop: - vybavení pro golf - golfové sety - golfové oblečení.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní oděvy - trikoty - bandáže.

Lyžařská půjčovna Lyžařská školička pro MŠ Bruslení pro MŠ Lyžařský oddíl NORDICA Příměstské sportovní tábory

Sportovní centrum. Služby: - badminton - tenis - squash - stolní tenis - spinning - fitness.

Maloobchod, e-shop: - chovatelské potřeby - akvaristika - teraristika - rybářské potřeby.

Fitcentrum - aerobic - flexibar - balantes - power joga - step aerobik - fitballs Spinning Sportovní klub.

Specializovaný minigolf e-shop nabízí potřeby pro zahradní minigolf, minigolfové sady, minigolfové dráhy, minigolfové hole, minigolfové překážky, minigolfové míčky díky nimž si můžete vytvořit vlastní minigolfové hřiště kdekoli chcete.

E-shop: - příslušenství na bowling - koule - tašky - bowlingové rukavice - bowlingová obuv - bowlingové oblečení.

Prodej - fotbalové a futsalové potřeby - sportovní doplňky - vybavení pro sportovní kluby -reklamní potisk.

Prodej - jízdní kola MAXBIKE, LEADER FOX, SPYDER, CROXO, CAN BUMS. Servis a stavba - jízdní kola Prodej - sportovní potřeby pro cyklisty.

Fitness klub - posilovna - výživové poradenství - masáže.

Prodej, e-shop, bazar, půjčovna, oprava, servis: - lyže - snowboardy

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness

Tradiční český výrobce a distributor sportovní a fashion obuvi a doplňků značky BOTAS.

Prodej, e-shop - sportovní a outdoorové oblečení - vybavení na fotbal a hokej - jízdní kola, cyklodoplňky - sportovní obuv.