Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Sportovní taneční klub: - výuka standardních a latinsko-amerických tanců

Služby: - kurzy potápění Prodej, půjčovna, oprava, servis: - potápěčské vybavení

Prodej, e-shop, bazar: - skákací boty

Cyklosport - cyklomtw: - prodej kol - prodej cyklodoplňků - servis - stavba kol na zakázku.

Pořádání - letní dětské tábory - dětské rekreace - školy v přírodě.

Sportovní zařízení - posilovna, fitness centrum - aerobik - masáže - pilates - jóga - solárium.

Prodej: -sportovní potřeby. Lyžařský servis.

Pořádání paintballových akcí pro skupiny a firmy.

Golfové hřiště. Pořádání: - golfové turnaje Golfový klub. - golfové kurzy pro děti i dospělé

Sportovní zařízení - zumba - pilates - power yoga - aerobic - step aerobic - chair dance - fitness centrum.

Prodej, servis, půjčovna - jízdní kola trekingová, silniční, dětská - příslušenství k jízdním kolům rámy, komponenty, ráfky - potřeby pro cyklisty bundy, trička, mikiny - lyže, snowboardy.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - lyže - tenisové potřeby - sportovní potřeby

Jsme multifunkční sportovní centrum v Kolíně. Zahrajte si u nás squash, badminton, tenis, fotbal. Využijte posilovny, kardio fitness, mikrogym, kaiser air či fitness pro ženy. Nabízíme také možnost dětského koutku a miniškolky. Ceník a rezervace naleznete na našich www stránkách. Přijďte si zacvičit. Těšíme se na návštěvu.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - jízdní kola

Služby: - provozování sportovních zařízení Sportovní areál, stadion: tel.: 733180646, 417852092 Plavecký bazén: tel.: 417861473 Rekreační středisko Chřibská: tel.: 417 822 262 Lanová dráha Komáři Vížka: tel.: 417 861 579 Technické služby: tel.: 606 684 777

Hostinec, hospoda: -letní zahrádka -v letní sezónu grilování. Točená zmrzlina - po-ne 12-19 dle počasí - info na webu. Víceúčelové hřiště v Dobroticích: -turnaje v tenise, fotbálku. Ceny pronájmu: -tenis - 150, - Kč/hod. - s osvětlením 200, - Kč -fotbal - 30, - Kč os/max. 2hod. - s osvětlením 40, - Kč.