Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily - autodoplňky - motocykly - jízdní kola - autodoplňky.

Služby: -fit centrum -posilovna -solárium

Internetový obchod -produkty pro houbaření a sběr lesních plodů

Prodáváme sportovní výživu a posilovací či tréninkové stroje. Rovněž vedeme nejrůznější doplňky ke cvičení a fitness. Máme širokou nabídku doplňků stravy a přípravků pro budování svalové hmoty: - aminokyseliny - kreatiny - carnitin - proteinové, energy, musli tyčinky - vitamíny, minerály.

Krasobruslařský klub. Škola bruslení. Krasobruslení. Výuka, tréninky bruslení. Exhibiční vystoupení.

Fitness centrum - posilování - vypracování tréninkových a stravovacích plánů - spinning. Prodej - sportovní výživa - sportovní oblečení.

Maloobchod: - sportovní potřeby - vybavení pro fotbal

Vodácká půjčovna - vodácké vybavení - lodě, plavidla - vesla, pádla - kánoe - kajaky - rafty - stany, spacáky, vaky - autopříslušenství.

Práce, výroba, kovovýroba, konstrukce: - řetězové, pásové, deskové dopravníky - nosné ocelové konstrukce pro dopravníky - kladnice - konstrukce pojížděcích kol jeřábů - lyžařské vleky - lanové dráhy, náhradní díly - bobové dráhy - zámečnické - svářečské - obráběč kovů.

Prodej, maloobchod, e-shop: - jízdní kola, dresy, náhradní díly - oprava, servis jízdních kol

Nabídka obráběcích a zámečnických prací. Výroba trampolín a pérových matrací.

Internetový prodej kol a rámů Fondriest, TORPADO Spyder, Can Bums, komponentů SRAM, Campagnolo a dalších výrobců.

Admiral club - restaurace - bowling - diskotéka, disco.

Pořádání táborů pro děti a mládež - 30 stanů - 2 hangáry E - shop - outdoorové a tábornické vybavení - batohy - cyklobrašny - fusaky - pláštěnky - pouzdra na nože a mačety - spacáky extrémní, na léto, na zimu - stany na podsadu - hangáry - teepee - vařiče campingové, na dřevo, turistické, táborové.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -jízdní kola dámská, pánská a dětská -sportovní potřeby pro cyklisty (přilby, rukavice, brýle, ...) -běžky -sjezdové lyže

Prodej, e-shop: - vybavení pro hokej

Tenisový areál provozující 3 kurty. V zimě jsou překryty přetlakovou halou. Prodej a půjčovna tenisového vybavení.

Plavecká škola. Hvězdička ( plavání kojenců ) Bc. Jana Morávková 736 411 998 Rosnička (plavání kojenců a mladších batolat) Bc. Jana Morávková 736 411 998

Golfová akademie Individuální lekce pro začátečníky i pokročilé a děti. Programy pro základní, střední a vysoké školy Firemní akademie golfu, školka. Profesionální lektoři a golfisté, doklady o způsobilosti HCP 54. Opravy golfových holí Golfový simulátor