Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Eshop, prodej: - tmely, lepidla a pěny SIMSON - sluneční brýle Nannini - motocyklové brýle - brýle na lyžování - sportovní brýle

Prodej, servis - autodoplňky - elektrokola - elektrické tříkolky

Prodej dřevěných dětských pískovišť - pískoviště čtverec, obdélník - krycí síť na pískoviště - upínací komponenty - dno pískoviště (geotextilie)

Sportovní florbalový klub, kompletní věková struktura, 19 družstev hrajích soutěže.

Výroba, prodej, maloobchod: -rybářské nástrahy

Prodej, e-shop: -golfové vybavení a oblečení.

Časopis OSKAR Pořádá - dětské letní tábory

Bestoutdoor.cz je e-shop s potřebami pro outdoorové sporty. Od kompasů, přes čelovky a vařiče až po doplňky pro děti.

Výroba, vývoj, prodej: - koloběžky - profi MIBO koloběžky - městské silniční koloběžky - universální modely koloběžek - cestovní koloběžky - skládací koloběžky - akrobatické koloběžky - turistické modely - závodní silniční modely - sjezdové terénní modely - model na třech kolech.

Zajištění pro školy, dětské kolektivy, sportovní kluby : - lyžařské a snowboardové kurzy pro školy v Alpách - lyžařské a snowboardové kurzy pro školy v ČR - adaptační kurzy pro děti a mládež - školy v přírodě pro MŠ a ZŠ - školní výlety - zimní rodinné pobyty v Alpách - škola lyžování a snowboardingu v ČR i v Alpách - školení lyžařských a ...

Penzion Diana *** Ubytování: Relaxační a lázeňské pobyty Potápěčské kurzy Cyklistické, raftingové a vodácké zájezdy

Opravy jízdních kol všech druhů stáří a značek. Stavba kol na zakázku. Servis do 24hodin. Řemeslňme prace. Veškerý servis kolem domácnosti a kanceláři: - elektro, voda, topení, malováni, zednické práce, a veškeré činnosti ve vašem domě, bytě, kanceláři, obchodě. Správa a údržba nemovitostí. Stavební práce.

Klub Taiji Akademie - kurzy bojového umění Tchaj-ťi, Kung fu

Výroba, prodej: - sportovní oděvy, dresy pro lední a pozemní hokej, fotbal, basketbal - na zakázku oblečení pro další sporty. Služby: - sublimační tisk - vyšívání loga dle dodaného návrhu.

Výroba, prodej: - funkční termo aktivní prádlo TERMO-HiT.

Oddíl sportovní gymnastiky. Jsme výkonnostní oddíl mládeže, máme sportovní středisko mládeže, počet dětí -300, dospělých - kolem 50 osob, tři zaměstnance, oddíl má jak ženskou, tak i mužskou složky, trénujeme děti od 4 do 20 let. Tréninky vedou 15 dobrovolných trenéru.

Internetový obchod zaměřený na městskou cyklistiku: - jízdní retro kola holandského typu se vzpřímeným sezením - městská kola (city bike) v dámském, pánském a dětském provedení - beach cruiser kola a doplňky - stylové doplňky na kolo - náhradní díly na starší jízdní kola (skládačky, favorit, eska, sobi, liberta).

Služby: -cvičení na rekondičních a regeneračních stolech

Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, import: - zahradní Italský nábytek - GRAND SOLEIL - italské hračky - lyžařská výstroj SALOMON - italské sportovní oděvy BRUGI, AST - sportovní obuv SALOMON. Zajištění ubytování: - italské Dolomity, Sardinie, Bibione.

Textilní výroba, šití: - plavky - výrobky (oděvy, oblečení) z elastických materiálů. Sídlo společnosti: - Slušovice, Padělky (Areál Skleníků).

AutoMotoKlub Rallye Sport - Vsetín je organizátorem a pořadatelem sportovních motoristických akcí (Valašská rally a spolupořadatel Barum Czech Rally Zlín). Dále se podílí na organizování Dětského dne ve Vsetíně, tenisový turnaj osobntí Otrokovice, vánoční tujnaj osobností v bowlingu Zlín. Sdružeje občany a zejména mládež, ketří mají chuť se ...

Služby: - výživový poradce - osobní trenér fitness