Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej, internetový obchod, e-shop. Krmiva pro psy, kočky a jiné domácí mazlíčky. Masové konzervy. Krmivo pro ptactvo a hospodářská zvířata. Doplňky pro zvířata. Sportovní rybolov.

Služby: -ubytování -stravování -tenisové kurty -fotbalové hřiště -volejbal, plážový volejbal, nohejbal -možnost parkování.

Mistr republiky v buggykitingu a dlouholetý vývojář Michal Voženílek, spolu se skupinou dalších nadšenců, uvádí na trh tažné draky Lamba Kite Technology a nabízí odborné kurzy kitingu, landkitingu a snowkitingu.

Tělovýchovná jednota. FK Hejnice. Fotbalový klub.

Nabízí: -projížďky na koních -víkendové pobyty -letní jezdecké tábory -ustájení koní -výcvik koní -trénink jezdců -jezdecký oddíl.

Prodej: - jízdní kola - treková, horská, silniční - rotopedy - posilovací zařízení - výživa pro kulturistiku. Stavba kol na zakázku. Servis: - kola.

Půjčovna: -lyže -lyžařská výstroj -boty -SNOWBOARDY -BIG* FOOT -batohy. Servis: -broušení hrany, skluznice -oprava skluznice -montáž vázání -ostatní drobný servis. Služby: -možnost rezervace na daný termín.

Výrobce a distributor oblečení pro sport a volný čas. Velkoobchod: - dámské a pánské sportovní oblečení (trika, mikiny, joggingové klahoty, joggingové bundy) - elegantního oblečení pro volný čas (jeans, kalhoty, trika, bundy) - kolekce spodního prádla.

Obchod s outdoorovových, campingovým a cestovním vybavením. E-shop. Prodej bruslí, koloběžek, trampolín, člunů, bazénů. Nabídka stanů, spacáků, batohů, sportovních tašek a cestovních kufrů na kolečkách.

Seskupení mladých lidí: -připravují pro děti od 7-17 let: -letní tábory -víkendové výlety -lyžařské tábory s výukou lyžování.

Půjčovna, pronájem: - rafty - kanoe - lodě - vodácké vybavení - pádla, pádlo - vesty.

Provoz obchodu sanelo.cz se sportovními potřebami a oblečením.

Prodej - e-shop: - jízdní kola - Felt, Pells, Fox, Rock Machine, Superior, Kellys - přívěsy za kolo - doplňky: - tretry - sedla - cyklosedačky - osvětlení - batohy, brašny - pumpičky - cyklo computery - přilby a brýle - cyklo oblečení.

Internetový obchod a kamenná prodejna: - rybářské potřeby pruty, navijáky, sonary, elektromotory, signalizátory, boilie, stojany na pruty, bivaky

Prodej: -zbraně a střelivo -lovecké potřeby.

Společnost zabývající se kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí

Výroba a prodej strojů, zařízení pro fitnesscentra a posilovny: - kompletní vybavení profesionálních posiloven, posiloven hotelů, škol a posiloven se specializací - profesionální posilovací stroje - posilovací věže - činky, Olympijské činky - rotopedy - domácí posilovací stroje. Prodej: - solaria - rotopedy a steppery - ...

Výstavba bowlingových drah BowlEasy: - instalaci BowlEasy se zavěšenými monitory nebo tably - nevyžaduje zvláštní obsluhu - pracují automaticky po vhození mince. Prodej příslušenství: - koule více velikostí - kuželky. Náhradní díly a speciální nářadí. Servis. Hrací automaty. Výherní automaty. Náhradní díly.

Zámečnictví, výroba, montáž: -drátěné oplocenky a sklady -pojízdné vozíky na nářadí a pracovní stoly, (ponk) -ocelové stavební konstrukce -speciální dílenské pomůcky -různé prípravky -pojizdné a otočné brány -anténní stožáry -ocelové konstrukce plachtových hal a konstrukce autoplachet -výrobní a montážní haly -plechové haly a ...

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti: judo