Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby, oblečení, textil -posilovací nářadí, fitnes (rotoped, atd.) -lyže (sjezdové, běžky) -brusle -in**-line, skate -cyklistika -vodní sporty -snowboarding -jogging -tenis (rakety) -squash -badminton -fotbal -turistika -míčové hry* -výživa.

Prodej: - pánská kola - dětská kola - dámská kola - velomateriál. Servis jízdních kol.

Sportovní softballový klub ČESKÁ softballová Asociace

Internetový prodej: - sportovní potřeby - outdoorové oblečení - stany - kajaky.

Půjčovna, prodej a servis lyží, běžek a snowboardů. Vyrábíme potřeby na lyže, snowboard, windsurfing, kiteboarding, snowkiting, powerkiting. Skiservis stroji Montana a Wintersteiger. Technické krejčovství šije obaly, pouzdra, tašky, reklamní zboží, plovací vesty, vaky. Zakázkové šití veškerých obalů a průmyslových výrobků, autodoplňků a ...

Specializovaná hokejová prodejna. Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -hokejová výzbroj -fotbalové dresy -sportovní oblečení -sportovní obuv -hokejky -puky -sportovní tašky.

Prodej - výživa pro fitness Internetový obchod - výživa pro fitness Dámský fitness - fitness centrum pouze pro ženy Sportovní centrum - skupinová cvičení - FitBox, Pilates, Power joga, SM Systém, kruhový trénink, cvičení pro těhotné

Výroba, prodej: - součástky na freerideová kola. . Kovoobrábění.

Prodej cyklistických potřeb a doplňků.

Skokanský areál, můstek. Areál klasického lyžování.

E-shop: - trička, mikiny všech velikostí XS-XXXXL, velice kvalitní pánské i dámské oblečení za skvělé ceny - in-line kolečkové brusle - chrániče - přilby - doplňky - lední brusle.

Maloobchod: -hračky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rotopedy -vybavení domácích posiloven -posilovací stroje -elektro kolo.

Jsme sportovní klub se zaměřením na taekwondo pro děti a mládež. Tréninky jsou rozděleny do tří věkových skupin: Od 5 - 8 let, od 9 do 12 let a nad 12 let.

Fitness studio - největší fitness studio v Plzni otevřeno 24 hodin denně, 3 patrová budova, parkoviště v objektu, příjemná obsluha Výroba, prodej a servis: -posilovací stroje.

Historie vzniku našeho klubu Sejong Dojang, je do roku 1995, kdy byl pod naším vedením založen klub pod názvem Taebaek Dojang. Zabíváme se Taekwondem pro všechny věkové skupiny

Aikido pro děti (6-13 let), začátečníky (věk bez omezení) i pokročilé. Aktuální rozvrh cvičení na: aikidoprokazdeho.cz