Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Export, import: - zadní volnoběžný náboj pro jízdní kola.

Vydávání zásilkového katalogu a internetového obchodu s oblečením a doplňky.

Vývoj, výroba: - horolezecké vybavení pro práce ve výškách - vybavení pro stěnové lezení, horolezectví, turistika.

Prodej, velkoobchod, maloobchod. Vybavení pro golf.

Provoz lyžařského areálu a vleků Skiareál KRALIČÁK Náš ski areál Vám nabízí: -večerní lyžování, uměle zasněžované sjezdovky -kurzy lyžování -skibus zdarma -ubytování v horském areálu včetně půjčovny a servisu lyžařského vybavení. Mimo sezóní aktivity: -turistika, výlety, travní boardy, koloběžky.

- výrobce šitých produktů pro armádu, policii, a doplňků pro sport a volný čas: - řemínky na lyže (ski clips, ski fix), vaky na lyže, termoledviny MNS-2000, taktické vesty, opasky, řemení, batohy, pouzdra, nosiče Nová adresa: Čerchovská 15, Liberec

Společnost nabízí golfové tréninkové pomůcky, které zaručují zlepšení hry.

Maloobchodní a velkoobchodní činnost spojená se sportovním oblečením, obuví, doplňky a sportovní výživou. www.u-a.cz www.u-a.sk www.spomall.cz ENERGY POINT

Internetový obchod Sportbag je zaměřený na prodej sportovního vybavení pro děti i dospělé a také na vybavení vnitřních i venkovních hřišť. Nabízíme sportovní potřeby a vybavení pro fotbal, basketbal, hokej, tenis, squash, florbal, zimní sporty, box, fitness, aerobik a spousty dalších.

Paintballový klub. Paintballové hřiště. Služby: - pořádání a organizace paintballových her pro jednotlivce, firmy, školy a širokou veřejnost - zajišťění soukromé i firemní akce s veškerým servisem a souvisejícími službami. Půjčovna, zapůjčení: - kompletní vybavení pro paintball. Možnost natočení akce na videokameru, nebo ...

Výroba, oprava, servis: - sportovní potřeby - převážně pro vodáky. Vysokofrekvenční svařování. Šití nánosových textilií.

Výroba: -dámské elastické spodní prádlo -noční prádlo -plavky.

Víceúčelové sportovní centrum: - střelnice tel.: 606 538 278 Hotel Střelnice: - dvoulůžkové pokoje - restaurace tel.: 603 534 506

Hledáte prodejce náhradních dílů na automobily a motocykly, který Vám nabízí i něco navíc? Přijďte k nám do prodejny v Mariánských Lázních, kde si vyberete nejen náhradní díly, ale také pneumatiky, a mimo to i rybářské potřeby! Nabízíme prodej náhradních dílů na automobily všech značek a motocykly převážně českých značek, autodoplňky, barvy, ...

Distribuce samoopalovací kosmetiky pro ČR; prodej solární kosmetiky; prodej doplňků sportovní výživy, fitness centrum, solární studio, kosmetické a nehtové studio.

Kurzy lezení pro začátečníky, pokročilé a děti lezecká stěna, skály ČR i zahraničí

Osobní trenér - CLASS - BODY - pilates - MVE CHAIR pilates - jóga - HI aerobik Poskytuje - výživové poradenství

Boxárna Cejl 109 je tělocvična plně vybavena pro bojové sporty.Box, Kickbox, Thaibox, MMA, Muay thai ale i funkční tréninky, kruhové tréninky a crossfit. Třináct boxovacích pytlů, nepřeberné množství lap, Kettlebellů, činek, roh MMA klece a boxerský ring 6x6 metrů.K dispozici je i koutek s posilovnou a bar.

Rychlé občerstvení BAŠTA Půjčovna - rybářské výbavy - rekreační rybolov Prodej - živé ryby (pstruh, kapr)

Výroba: - olej z hroznového jádra lisovaného za studena (hroznové jádro, olej z hroznů, lisování za studena, zelené zlato). Dovoz: - výrobky Vitis Vital, bio víno, sekty Lety balónem, tipy do kuchyně.

Nová posilovna, masáže a solárium na Chodově - Praha 11. Otevřeno denně. Posilovna: - pro MUŽE k vypracování postavy - pro ŽENY ke zpevnění a formování vybraných partií těla - odborní trenéři - dietolog - 63 stanovišť vybavených profesionálními stroji DAFE.