Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Návrhy, výroba, výstavba, rekonstrukce: - sestavy dětských hřišť MULTIPLAST, MULTIKOV: - prvky pro dětské hřiště: - houpačky, šplhací sestavy, houpadla, lezecké stěny, lanové prvky, multifunkční tabule, kolotoče - venkovní FITNESS posilovací stroje jako prvky hřiště - oplocení dětských hřišť a pískovišť.

Internetový prodej dámského a pánského spodního prádla, ponožky, plavky.

Velkoobchod - kuchyňské nože Velkoobchod - nože - nožířské zboží nože, nůžky, ocílky Velkoobchod - lovecké nože

Wellness centrum: - římská pára, finská sauna, bylinková či solná inhalace. Kneippův chodník, sluneční louka - Whirlpool - saunování rodičů s dětmi a miminky, masáže Fitness centrum: - fyzioterapeutická a tréninková cvičení - nabídka atraktivních pohybových aktivit - tréninkové a výživové poradenství Restaurace a bar: - Slow ...

Organizování, pořádání, samotná realizace: - golfových turnajů, golfového turnaje.

Fitness klub: -fitness -SPINNING ® program -kondiční kurzy a lekce pro ženy -solárium -dětský IKEA koutek.

Zumba, organizace zumba maratonů a pořádání rekreačních pobytů.

ATEX Sportswear: -český výrobce, výroba sportovního oblečení pro cyklistiku, triatlon, atletiku, fitness, veslování, gymnastiku, fotbal, běh na lyžích, biatlon a mnoho dalších sportů. Firemní prodejny: Jeremenkova 64, 147 00 Praha Vážného 3, 621 00 Brno

Pobočka. Textilní galanterie. Prodej, maloobchod, e-shop: - galanterie - spodní a noční prádlo - plavky - metrový textil.

Textilní galanterie. Prodej, maloobchod, e-shop: - galanterie - spodní a noční prádlo - plavky - metrový textil.

Pobočka. Textilní galanterie. Prodej, maloobchod, e-shop: - galanterie - spodní a noční prádlo - plavky - metrový textil.

Kurzy - bojové umění kickbox, box.

Truhlářství Sobek. Výroba: - dětská hřiště - průlezky - houpačky - lavice - stoly - pískoviště - lanové dráhy - kolotoče - skluzavky - lezecké stěny - dřevěné stany - kladiny.

Prodej: - rybářské potřeby.

Půjčovna sportovních potřeb. Sportbazar prodej : - dětské a juniorské lyže - běžky, běžecké lyže - sjezdovky, sjezdové lyže - sjezdové boty, lyžařské, - boty na snowboard, snowboardové - snowboardy.

Prodej, půjčovna: - koloběžek značky Kostka - příslušenství ke koloběžkám. - nosiče, blatníky, batohy. Služby: - u příslušenství zakoupeného na prodejně montáž zdarma - seřízení a garanční kontrola koloběžky zdarma. Oprava, servis: - koloběžky.

REKLAMNÍ TEXTIL A OBLEČENÍ PRO VOLNÝ ČAS Velkoobchod reklamního textilu značek Xfer, ROLY v široké paletě barev, odstínů a velikostí: -trika, trička T-155, T-190 -trika Véčko 155, 190 -trika s dlouhým rukávem -dětská trika 155 -dámská trika bez, s dlouhým i krátkým rukávem -polokošile hladká P-190 -polo Pique P-175, P-220 ...

Výroba, opravy: - zbraně - pistole kalibru 6.35 mm browning - střelivo. Služby: - šermování - střelba.

Prodej: - hydromasážní bazény - přístroje pro zdraví.

Golfové hřiště: - 18 jamek - otevřeno denně od dubna do září 9:00 - 21:00 - v březnu a říjnu pouze dle počasí - skvělá zábava pro celou rodinu - vhodné pro firemní akce.