Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Seznámení a poradenství s produkty firmy MARY KAY kosmetické přípravky kombinované péče o obličej a dekorativní kosmetiky Kosmetické služby - seznámení a poradenství s produkty firmy MARY KAY kosmetické přípravky kombinované péče o obličej a dekorativní kosmetiky wellnes - relaxace, čištění a regenerace organismu Cvičení na ...

Golfové hřiště. Hřiště Black Bridge: - lokalita hřiště území v Praze 9 mezi Černým Mostem a Dolními Počernicemi, přilehlé ke křižovatce komunikací R 1 (Jižní spojka), R 10 (směr Mladá Boleslav) a D 11 (směr Hradec Králové)..

Klub sportovních potápěčů mládeže Kurzy - potápění pro děti, mládež i dospělé - plavání s ploutvemi..

Prodej jízdních kol, cyklistických potřeb, cykloservis, přestavby na elektrokola, bazar, komis, výkup kol. Zimní garážování kol, půjčovna, dětský koutek, občerstvení, coffee to bike.

Pivnice, pivo Bernard, kulečník, billiard: - Kulečníky, Billiard - doporučujeme rezervaci - Speciality k pivu - Možnost konání slavností včetně jídla

Cvičení: - Dance aerobic - Power joga - Bodystyling - ZUMBA® - ZUMBA®, pro děti - Port de Bras® - P-class - Pilates - PILOXING® - BOSU® - Cvičení pro seniory - TRX® - FLOWIN® - POWER PLATE® - Analýza těla přístrojem InBody 230 - Měření stavu cév a stresu - osobní trenérství.

Pořádání - zájezdy za potápěním Kurzy - potápění Prodej, půjčovna: - potápěčská technika.

Aikido SKP Ostrava patří k nejstarším klubům Aikido v České republice. Cvičíme styl mistra Masatomi Ikedy (7. Dan Aikikai). Pořádáme cvičení dětí i dospělých. Výuku vedou nositelé mistrovských stupňů.

Restaurace: - stravování - menu - denní, víkendové, snídaňové - možnost pořádání svatebních hostin. Venkovní posezení.

Prodej: - jízdní kola, - náhradní díly, - cyklistické potřeby. Servis jízdních kol, cykloservis.

Cvičení - step aerobic - aerobic s posilováním - fitball.

Prodej - ochranné pomůcky Prodej - pracovní oděvy - oděvy pro myslivost - gastro a zdravotnické oblečení Prodej - oblečení pro volný čas