Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Maloobchod, prodej: -rybářské potřeby. -rybářství.

Fitness studio - skupinové cvičení alpinning i bodystyling.

Insect Boilies má v sortimemntu exkluzivní boilies z cvrččí moučky.

Prodej jízdních kol a velomateriálu, servis lyží a bruslí

Firma TM PROFIL Marian Telega provozuje rybářské a lovecké potřeby. Zaměřujeme se na mořský rybolov, zejména na rybářské a lovecké potřeby s velkými prodejními prostory a velkým objemem skladových zásob. Provozujeme e-shop na www.rybarlovec.cz s unikátním motivačním slevovým systémem pro každého zákazníka.

Dětský svět: - ohrazené dětské hřiště - dvoupatrový labyrint - sportoviště - lezecká stěna a dětský koutek - uspořádání narozeninových oslav a společenských akcí - hlídání dětí - cvičení s rodiči.

Lyžařský klub, club. Sportovní centrum: -lyžařský vlek, sjezdovka -večerní lyžování. Služby: -oprava, mazání, seřízení lyží.

Maloobchod, prodej, e-shop: - sportovní potřeby - lyže, běžky - sportovní oděvy - outdoorové vybavení - potřeby pro fotbal - cyklistické oblečení, helmy.

Cyklo-Sport Zelenka Pavel Maloobchod, prodej: -kola -doplňky pro cyklistiku -sportovní doplňky.

Společnost Blade Science s.r.o. má ve svém sortimentu příslušenství k bruslím na led.

Velkoobchod: -hračky, společenské hry -sportovní zboží -papír, papírenské výrobky -drogerie.

Firma Woodboards je český výrobce prémiových dřevěných balančních desek. Prodej balančních desek a výhodných setů s balančním válcem, tak i Rehabem 360. Doplňkový prodej oblečení a tašek na dřevěné balanční desky.

Fitness centrum, posilovna. Osobní trénink i skupinový osobní trénink. EMS trénink - Bodytec. Lekce s pásem Better belly. Skupinové civčení: - kruhový trénink - jumping - tabata - fitbox - střed těla - DNS.

Lanové centrum-moderní 3D bludiště v přístavišti Baťova kanálu. Návštěvníci zde najdou vysoké domečky válcového tvaru, z nichž vybíhají lávky chráněné sítěmi. Dále se mohou těšit na Zábavné překážky mezi lávkami symbolizují vodní svět – proběhnout se můžete skrze lekníny, rybí hejno, chaluhy nebo rybářskou síť.

Tělocvična Gnesis EMS Zlín. Fitness centrum - cvičení s využitím elektrické stimulace svalů. Za 20 minut cvičení 1x týdně dokáže zpevnit celé tělo.

Cyklosport. Prodejna, půjčovna, servis kol. Půjčovna elektrokol. Oprava, servis: - jízdní kola - všechny druhy. Prodej: - jízdních kol značek DEMA, SUPERIOR, GHOST... - náhradní díly a cyklodoplňky - funkční prádlo MOIRA.

Výroba, prodej, obchod: -sportovní potřeby, vybavení, zboží -sportovní, cestovní, turistické a reklamní tašky, taška, batohy -vaky (obaly) na lyže, lyžařskou, lyžařská obuv a snowboardy - certifikované plovací vesty, vesta ( -pro děti i dospělé -velikosti S-M L-XL XL-XXL -tréninkové, tréninková halena, haleny -cykloturistika, ...

UWCL s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu jízdních kol a jejich servis.

Jiří Hráček se zaměřuje na prodej dámských, pánských a dětských plavek.

Český svaz tělesné výchovy. Jihomoravské krajské sdružení ČSTV.

V plaveckém stadionu Podolí ČSTV jsou k dispozici tato zařízení: vnitřní 50 metrový bazén venkovní 50 metrový bazén venkovní 33 metrový bazén venkovní dětské brouzdaliště venkovní tobogán s dojezdovým bazénem pára (v ceně vstupu do bazénu) sauna (pro ženy, pro muže, společná) solárium.

Lyžařský areál Zadov: -sedačková lanovka -lyžařské vleky na Zadově a Nových Hutích -dětské lyžařské vleky -pravidelně upravené sjezdové a běžecké tratě v délce 80 km. Lyžařská škola: -kurzy lyžování a snowboardu -pro děti i dospělé -školka - opatrovací služba. Ubytování: Chata Churáňov, tel.:388428219.