Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitness centrum, posilovna: -soukromý trénink -ojedinělý design strojů -sportovní výživa -životospráva -poradenství -bar -dobrá společnost 3 solária: -bronzové opálení výbornou řadou solárií -k dokonalejší barvě kosmetika pro všechny typy pleti Fajnová atmosféra. Tělo i relax v jednom.

Tenisové kurty. Tenis v hale. Beach volejbal. Kurzy: - tenisová škola - beach volejbal V zimním období je pro návštěvníky připravená krytá tenisová hala.

BOBOVÁ DRÁHA Raritou bobové dráhy v Janově nad Nisou je karusel, ve kterém se bob otočí o 450 stupňů. Pohodlné boby s gumovými kolečky jsou bezpečné a velmi lehce ovladatelné, takže jejich obsluhu zvládnou i malé děti.

Sportovní potřeby: -hokejová výstroj -hokejky.

Distribuce, prodej spodní prádlo. Výrobky: - spodní prádlo - pyžama - plavky - oblečení pro volný čas.

Prodej: - jízdní kola - doplňky na jízdní kola - oblečení pro cykloturistiku. Stavba jízních kol na zakázku. Servis jízdních kol.

Sauna Boskovice. U nás nabízíme saunování v infrasauně. Infrasauna pracuje na suché bázi a vyplavuje až 3x více toxických látek z těla. Má také blahodárné účinky na pleť a bolesti svalů a kloubů.

Maloobchod, prodej: -plavky dámské, pánské, dětské -závodní plavky AXIS -sportovní oblečení -fitness soupravy -soupravy pro cyklisty, lyžaře -šaty, oděvy pro volný čas -sportovní spodní prádlo.

Půjčovna sportovních potřeb: -sjezdové lyže -snowboardy -bežky .saně -v létě horská kola Ubytování Benecko

Prodej a distribuce sportovního zboží: - venkovní trampolíny a příslušenství.

WAVE SPORT Specializovaná prodejna zimního vybavení: -lyže, běžky, snowboardy, boty -vše nové i použité -velký výběr oblečení a doplňků. Půjčovna: -lyže, běžky -snowboardy.

Zakázková výroba vnitřních i venkovních finských saun, infrakabin a kombisaun i pro komerční účely. Dále stavíme pergoly, altány, zahradní domky a dřevěné a wpc terasy.

Velkoobchod, maloobchod, komisní prodej, opravy: -zbraně -střelivo -optika -lovecké potřeby -doplňky.

Prodej: - tenisové zboží: - rakety - obuv, oblečení - výplety - omotávky - míče - doplňky.

Nabídka lekcí in-line bruslení pro jednotlivce, skupiny, školy nebo firmy. Poskytování poradenství v oboru.

Prodej, maloobchod: -jízdní kola-TREK, GARY FISCHER, WHEELER, DEMA, PELLS, GALAXY Servis, oprava: -záruční i pozáruční. Kompletování a sestavování kol na zakázku. Půjčovna: -kola, dětské sedačky -kompletní lyžařská výstroj.

Prodej, servis: -kola -oblečení -obdorný servis -doplňky. Značky: - MERIDA, SUPERIOR, KTM, PELLS, MRX - SPECIALIZED

Aerobic, dětský aerobic, Port de Bras, Bosu, Dance Step.

Produkty a marketing FLP. Dětské fitness pro děti a rodiče. Fitness, výživa, regenerace.

Poradenství, prodej, servis, služby: -čistící a úklidová technika -vysokotlaké čistící stroje KRÄNZLE -profesionální a průmyslové vysavače SOTECO -extraktory na čištění koberců a čalounění SOTECO -podlahové mycí stroje Columbus, Numatic -čistící, úklidové a desinfekční prostředky MPD -dávkovače tekutého mýdla -zásobníky na ...

Elektronický analyzátor odpalu a golfový simulátor. Špičková grafika, cenově dostupný a snadno použitelný balíček, který vám pomůže zlepšit odpal a ještě Vás pobaví.

Prodej kompletního sortimentu zančky SCOTT: -kola -cyklistické vybavení a doplňky -ucelená nabídka pro zimní sporty a running. Značku SCOTT doplňuje značka FISCHER a zákazníci zde najdou vše pro běžecké lyžování.

Prodej nafukovacích člunů.Zastupujeme značky Pezal-marine, Wildlake, Z-ray, Suzumar, Prowake. Náš obchod byl otevřen s myšlenkou vyplnit mezeru na českém trhu a nábídnout Vám kvalitní nafukovací čluny za velmi rozumnou cenu. V současné době se na našem trhu nabízí čluny velmi drahé nebo na druhou stranu levnější, ale velice nekvalitní čluny.

FotbalovýObchod.cz Prodej, e-shop: -profesionální fotbalové vybavení -oblečení -dresy -kopačky -míče