Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby. -kolečkové brusle. -plavky. -sportovní oděvy. -lyže, snowboardy.

Sportovní zařízení Aqua centrum: - bazény, sauny, masáže, plavecká škola, potápění, aquaerobic, plavecký oddíl Venkovní sportoviště: - travnaté hřiště, škvárové hřiště, atletické sektory, hřiště házené, volejbalové kurty, tenisové kurty Vnitřní sportoviště: - tělocvična, Judo, stolní tenis, sál pro aerobic, ...

Okresní sdružení českého svazu tělesné výchovy.

Sportovní klub, SK Sobotka. Stadion. Ubytování: - ubytovna.

Fitness centrum. Solárium. Sport café. provozovna: 1. Máje 239 Hrádek nad Nisou

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - sportovní oděvy

Restaurace. - Bowling - Ricochet - Salonky - Bar - Kulečník - Kryté tenisové kurty

ADRENALINOVÉ SPORTY: -trojkolky -čtyřkolky -koloběžky -paintboll Možnost zprostředkování firemních akcí.

Prodej: -jízdní kola JOKO -windsurfing (výhradní dovozce pro NEIL PRYDE, TIGA, OPEN OCEAN, WS CHIEMSE) -sportovní potřeby - lyže, kemping, surf, kolečkové brusle, turistika -sportovní oblečení. Pobočky: -Pardubice, Havlíčkova 1000 tel.: 466512003 -Častolovice, Náměstí 1 tel.: 494321120.

SPORT FALCO Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - jízdní kola.

Sport Aerobic Liberec Sportovní aerobic, škola závodního aerobicu, prodej sportovních oděvů, tělovýchova.

Služby: -jízdy na koni -jezdecké kurzy pro začátečníky i pokročilé -vyjížďky do přírody -ustájení koní -vše pod dohledem zkušeného cvičitele.

Internetový obchod, e-shop: -sportovní vybavení. Kamenná prodejna: Energysport Husovo náměstí 8 51251, Lomnice nad Popelkou

Zajistíme dárky v podobě zážitku - netradiční zážitky pro Vaše blízké, obchodní partnery či zaměstnance. Nabízíme více než 350 zážitků: seskok padákem, let balónem, vrtulníkem, kluzákem, zorbing (bubble).

Internetový prodej - e-shop: - volnočasové oblečení - funkční oblečení - bytový textil.