Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Široké spektrum jízdních kol Giant a veškeré cyklistické příslušenství předních značek - Giro, Bell, CamelBak, Blackburn a dalších. Vybavení pro běžecké lyžování - Toko, Exel, Craft, Karhu, Salomon a Atomic. V zimním období je v provozu skiservis.

Fit - centrum aktivního odpočinku: - body-styling - bossu pilates - dance aerobic - zumba - fitness joga - masáže, aromamasáže - kosmetika - aromaterapie.

Dřevovýroba (dřevěné, dřevěný, dřevěná), zahradního nábytku (nábytek), zařízení, vybavení pro školky a dětská (dětské) hřiště: -pyramida Brumda, Čmelda -dětský vlak -šestihran Natála -prolézačka Z, (prolézačky) -domeček s verandou -houpací most, sedací kůň -ohniště -šplhací věž Agnes -4 skluzavky k věži, (skluzavka) ...

Rybářské potřeby Spudilová E-shop a prodejna rybářských potřeb Stodůlky nabízí vše pro rybaření.U nás seženete veškeré rybářské potřeby pro lov kaprů a sumců, pro rybolov na moři, pro přívlač, feeder i plavanou.

Prodej rybářského vybavení: - pruty, navijáky, návnady, nástrahy, židličky, echoloty.

Sportovní vybavení: -golf -kolečkové brusle ROLLERBLADE -tenis WILSON atd.

Servis: - sjezdové lyže - běžecké lyže. Vyplétání raket: - tenis - squash - badminton. Půjčovna: - sjezdové lyže - tenisové rakety - golfové hole. Testovací centrum: - golf - tenis - lyžování. Prodej: - sportovní oblečení, obuv: - HI-TEC, HUMMEL, MIZUNO, NEW BALANCE - stany, batohy, spacáky: - FREELIFE - ...

Stáje: Maximální kapacita vnitřní stáje je 24 koní, venkovních boxů je 2x10 se zastřešenými uličkami a přímým napojením na výběhy. Příslušenství: Výběhy, kruhový trenažér, lonžovací kruh, krytá hala 20x50m, 2 venkovní jízdárny (povrch: mix písek+drcená textilie, rozměry: 40x70m a 25x60m), cvalová dráha, skokový materiál, mycí box s teplou a ...

Jako první komerční fitcentrum v Praze nabízíme aerobní cvičení na veslařských trenažérech pod vedením instruktora – Crew Class. Jedná se o ideální cvičení pro ty, kterým není lhostejný jejich životní styl a chtějí se nějaké sportovní aktivitě pravidelně věnovat. Alternativu a novou motivaci nabízíme také těm, kterým z nejrůznějších důvodů jiné ...

Hotel Štekl**** Ubytování. Restaurace. Relaxační centrum. -bazén s protiproudem -vířivá lázeň -sauny -fitness -solárium -stolní tenis.

Maloobchod, prodej, leasing, záruční i pozáruční servis a opravy: -horská, trekingová a jiná jízdní kola SUPERIOR, ROCK MACHINE, MERIDA, DACCORDI, GIANT -sportovní potřeby -doplňky ke kolům -sluneční brýle Relax -veškerý sortiment SCHIMANO, CAMPAGNOLO -cyklopřilby GIRO -dětská kola.

Dovoz, prodej: - speciální součástky cyklistiku.

Prodej, servis, opravy: - jízdní kola. Prodej: - sportovní oblečení - výživa pro sportovce - náhradní díly na kola a cyklodoplňky.

Prodej, servis, opravy: - jízdní kola - cyklistické potřeby - náhradní díly.

Prodej sportovního vybavení: - in-line brusle - brusle - hokejová výstroj - potřeby pro turistiku - vybavení pro florbal

Tělocvičná jednota SOKOL. Provoz sportovních areálů a stadionů.

Zábavní centrum pro příznivce motokár. Možnost jednotlivých jízd i závodů skupin (firemní akce, oslavy narozenin). Okruh Kartland v Měcholupech je opravdu rychlý, zároveň technický.

Přijďte na vlastní kůži vyzkoušet motokáry s motory HONDA 200ccm na kryté dráze o ploše 4.000m2 a opravdu skutečné délce 500 metrů s celoročním provozem.