Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Výroba, velkoobchod ENVY: -sportovní potřeby, textil -sportovní oblečení značky ENVY.

Prodej, servis: - jízdní kola - sportovní potřeby.

E-shop: - snowboardy, sketeboardy - boty, obuv - sportovní oblečení - rukavice - brýle - příslušenství.

Golden Drahon online shop Výroba, šití, prodej, e-shop: -vybavení pro bojové sporty: -kimona pro karate, judo, aikido, taekwondo. Specializované internetové knihkupectví s nejširší nabídkou knih o bojových uměních, tradičních zdravotních cvičeních a prodej religionistické, léčitelské a ezotérické literatury.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní potřeby.

Opravy, servis, seřízení: -lyže, lyžařské vázání -kola. Maloobchod, prodej: -cyklistické doplňky, příslušenství -sportovní výživa X-oint Poskytování sportovních služeb: -pořádání sportovních akcí, soutěží, tr.táborů Výuka Nordic Walking, školení rozh.sjezd.lyžování

Firma se zabývá kompletní výstavbou, údržbou a rekonstrukcí fotbalových hřišť (přírodních i s umělými trávníky 3. generace) a dalších sportovních ploch (např. školních areálů, tenisových kurtů, hřišť na volejbal, beach volejbal) včetně úpravy bezprostředního okolí (dlažba, osvětlení, zábrany, světelné tabule atd.).

Střelnice Magnum Praha: - polokrytá - 18 střeleckých stavů na vzdálenost od 7 do 25 metrů s automatickým přibližovacím zařízením - pro střelbu na 50 metrů je 8 střeleckých míst - prostorné, 3 metry široké boxy jsou určeny vždy pro 2 střelce - 1 stav na 75 metrů, vhodný k nastřelování kulovnic - sociální zařízení - zahradní terasa ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní svět - lyžařské bundy, cyklistické oblečení pro volný čas -pyžamový svět - pyžama, noční košile, župany od dodavatele Vienetta Secret aj. -army oblečení a potřeby od německých dodavatelů.

Tréninky: - kickbox - thaibox - fitness kickbox - taebo Tréninky probíhají v tělocvičně Fight sport v obchodním domě Koruna, ul. Zámečnická, Olomouc, vchod ze dvora.

Velkoobchod, maloobchod: - outdoorové vybavení.

Kvalitní švédské oblečení - outdorové oblečení.

Klub Diana je zaměřený na hubnutí, zdraví a krásu. Pořádáme tříměsíční skupinové i individuální kurzy hubnutí, internetové a korespondenční kurzy hubnutí, týdenní pobytové relaxačně redukční pobyty v lázních i u moře.

Služby: -finanční -obchodní -barterové obchody -provoz rekreačního střediska.

Tělovýchovná jednota. TJ sdružuje oddíly kopané (župní přebor), oddíl moderní gymnastiky a oddíl házené

Sportovní centrum: -tenisová hala. -krytý bazén. -posilovna. -fotbalové hřiště. -tělocvična. -sauna. Služby: -servis jízdních kol, tel.: 724835717 -půjčovna, servis lyží, tel.: 224383659 -půjčovna lodí a vodáckých potřeb, tel.: 234383659

Maloobchod, prodej: -značkový obchod ADIDAS.

Tandemové seskoky - prožijte nezapomenutelný adrenalinový zážitek ve formě tandemového seskoku padákem.