Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Nabízíme komplexní služby od poradenství pro fitness centra, přes návrh řešení půdorysu a 3D vizualizaci, až po dodávku vybavení fitness centra a kvalitní servis. Zabýváme se poradenstvím a dodávkou vybavení pro komerční, hotelová a firemní fitness centra.

Prodejna sportovního zboží a bazar: - bazény - chemie - příslušenství..

Půjčovna a prodejna sportovních potřeb..

Velkoobchod, prodej, e-shop: - vše pro hokej a inline skating. Hokejová výstroj: - brusle - helmy - hole - chrániče - kalhoty, lokty, nárameníky, rukavice, shafty - suspenzory, ribana, šle - tašky atd.

Sportovní centrum Vsetín: -tenis -squash -badminton -floorball -futsal -stolní tenis -fitness -catering a pořádání akcí -dětská herna.

Specializovaná prodejna a e-shop: - vše na stolní tenis. Výhradní dovozcE pro Českou republiky značek: - Butterfly - Stiga. Oficiální zástupce firem: - Donic - Jolla - DHS - TSP. Dodávky zboží do sportovních obchodů a řetězců.

Sportovní zařízení: -oddíl kopané-hlavně výchova mládeže- fotbalové školy -tenisový klub -tenisová škola-pro děti 6-10 let -individuální tréninky -podnikové turnaje-pořádání. Pronájem: -reklamní plochy -hrací plochy-travnaté, škvárové -atletické dráhy -tenisové kurty -sociální zařízení a materiálové vybavení pro ...

Pobočka. Služby: - 2 kurty na squash - sport - bar s velkoplošnou videoprojekcí - kadeřnictví, holičství - solárium - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Restaurace: -rodinné oslavy, promace, svatby -pivnice 50 míst -zvěřinové speciality -společenská místnost s krbem 50 míst. Bowling.

Maloobchod, prodej: - rybářské potřeby.

Tělovýchovná jednota. Sportovní organizace, sporty: - volejbal, malá kopaná, tenis a kuželky.

Výroba, návrh, realizační studie, prodej, kompletní realizace na klíč, oprava, servis: -dětská hřiště hrady, hradiště, lanovky, skluzavky, prolézačky, kolotoče, houpačky různé, houpačky pružinové, dřevěné s motivy zvířat, šplhací sítě -městský mobiliář (materiál litina, ocel, dřevo) lavičky, ...

Výroba součástí, doplňků a příslušenství jízdních kol: - pumpičky - zvonky - ocelové představce pro BMX, MTB - ocelové stojánky - ocelové nosiče - sedlovky - díly rámů kol. Zakázkové galvanické pokovení.

Dům dětí a mládeže. Služby: - volnočasové aktivity pro děti a mládež - tábory - sportovní a jazykové kurzy - umělecké kroužky - keramika, tanec.

Rybina - rybářské potřeby - velký výběr rybářských potřeb - rybářské pruty - rybářské navijáky - rybářské kalendáře - další rybářské doplňky - novou podkategorii Extra Carp, kterou naleznete v Kaprovém programu. Prodejna Jaroměř Husova 148 Jaroměř 55101 Otevírací doba: Po-Pá 9:00 - 18:00 So 9:00 - ...

Pobočka. Služby: - kadeřnictví, holičství - solárium vertikální a horizontální - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Nabízíme navijáky, pruty, podběráky, třpytky, boilie, nástrahy a návnady. Na 620m2 najdete Shimano, Okuma, Spro, Daiwa, Jaxon, Sportex, Dam, Albastár, Konger, Jetfish, Chitil, Nikl, Krása, Mikbaits a další. Najdete nás v Brandýse nad Labem Praha Východ.

Internetový prodej jízdních kol, příslušenství a cyklistických doplňků.

Prodej, opravy, servis, maloobchod, velkoobchod: -jízdní kolo, kola. Prodej: -velosoučástky -příslušenství velo -velopláště -veloduše.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -stany -spacáky -sportovní oblečení

Maloobchod, prodej: - sportovní oblečení firmy DRAPS Sportswear - sportovní zboží - sportovní obuv - sportovní oděvy. Služby: - montáž, seřízení vázání - kompletní vybavení na běžky, sjezdovky - výplety tenisových raket.