Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Billiard club: -kulečníky (4x billiard, 1x karambol) -šipky -hrací automaty -velkoplošná projekce -bar s občerstvením -TV

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní oděv - sportovní doplňky - sportovní obuv - sportovní potřeby Prodejny: A3 SPORT, OC Palác Flora Vinohradská 149, 130 00 Praha 3 Telefon: 255742028 A3 SPORT, OC Nový Smíchov Plzeňská 8, 150 00 Praha Telefon: 257324332 A3 SPORT, OC Chodov Roztylská 2321/19, 148 00 Praha ...

Maloobchod, prodej: -dresy, trenky, štulpny -šusťákové soupravy -gumotextilní kopačky -lajnovačky -rozlišovací trička, kužely -chladící spreje -vybavení pro rozhodčí.

Komplexní služby osobního trenéra a výživového poradce. Cvičební program a jídelníček individuálně nastavené na míru klienta, osobní přístup.

Maloobchod, prodej: - skatové oblečení, móda pro mladé Pobočka: Skate Shop Moravská Třebová Svitavská 21 tel.: +420 604 601 969 Provozovatel: SHATTER SK8 SNB SHOP ORLICE TOUR Jablonné nad Orlicí v.o.s. Mlýnská 543 Jablonné nad Orlicí 561 64

Tenisový klub: -kurty -od podzimu do jara je instalována nafukovací hala -v letním období je tenisová hala demontována -k dispozici je 5 tenisových dvorců s víceúčelovým povrchem -jedná se o technologii nazvanou slangově „umělá tráva“, která je speciálně uzpůsobena pro tenis.

EASYBOY.CZ Prodej, internetový a kamenný obchod s vlastním designem na triku - pro kluka i pro holku: -originální trika, mikiny a doplňky pod vlastní značkou Easyboy -outdoorové oblečení předního českého výrobce High Point. Dále nabízíme: -tvorba logotypů a firemní identity -grafický design pro všechny druhy tiskovin ...

Vedení společnosti. Prodej, maloobdchod, velkoobchod: -sportovní potřeby a oblečení. GIGA SPORT Černý Most Zábavní centrum Tel: 281021711 Chlumecká 8/712 Praha (Černý Most)

Prodej:stany, doplňky pro kempování, fitness oblečení a běžecké lyže. Prodej a servis jízdních kol.

Ruční zakázková výroba laminátu, vakuová technologie RTM. Výrobky ze sklolaminátu: Laminace pro chemický a automobilový průmysl (podběhy do sanitek, sběrné žlaby a plata, záchytné vany). Laminát pro dětské skluzavky. Pouťové atrakce (laminovaná zvířata ....) Autodoplňky. Větrné elektrárny, zakrytování strojoven, aerodynamické krytí. ...

Internetový a kamenný obchod: - vybavením pro horolezectví, turistiku, outdoor a skialpinismus. Prodej: - batohy - boty, pohorky, turistické boty - spacáky, péřové spacáky - stany, turistické stany, expediční stany, rodinné stany - vařiče, čelovky, diodové čelovky - halogenové čelovky.

Technické služby. Služby: -údržba městských komunikací. -odvoz odpadu. -údržba městské zeleně. Provoz: -koupaliště BOR. -zimní stadion.

Maloobchod, velkoobchod: - sportovní potřeby.

Centrum: - motokáry. Vybaveno nejmodernějšími stroji zn. INTREPID. Příjemné posezení ve stylovém baru s výhledem na dráhu.

Prodej (i objednávkový), výkup, oprava, servis: -lovecké a sportovní zbraně -revolvery -pistole -puškohledy -repliky zbraní -střelivo -nože, dýky.

Výroba, montáž: - komponenty pro jízdní kola: - řada NEXUS INTER 7 - sedmirychlostní řada cyklistických komponentů specializovaná pro městská komfortní kola - rybářské vybavení (náčiní) - sportovní potřeby (doplňky). Obrábění, zušlechťování kovů. Strojírenská prvovýroba.

Prodej, maloobchod: - zbraně, střelivo - obranné prostředky - kožené výrobky - pouzdra na zbraně - ohňostroje - puškohledy - nože. Komisní prodej zbraní.

Prodej, maloobchod: - sportovní oblečení, obuv - lyžařské oblečení a doplňky - outdoorové, tenisové a lyžařské oděvy - rukavice - lyže, lyžařská obuv, ponožky, běžky - tenis, squash, badminton, obuv, oblečení - lyže, lyžařská a běžecká obuv, outdoor, oblečení.

R-centrum vzniklo jako unikátní zařízení relaxačního typu. Poskytujeme: - plavání v bazénu 25m - aquagymnastika - solná jeskyně - sauna. .