Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Sportovně-rekreační areál Ráj.

Provoz solné jeskyně. Prodej, maloobchod: - kosmetika z Mrtvého moře a konopí - solné lampy, svícny a bylinné čaje

Zabýváme se půjčováním strojů Segway Typ X2, které nabízíme pro firemní i soukromé osoby

Prodej, servis: - jízdní kola: - Trek - Gary Fisher - GT - KONA - příslušenství: - komponenty - přilby

Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.

Poskytování komplexních služeb spojených s bowlingem. Největší a nejmodernější bowling centrum v Praze: - profesionální dráhy - kulečník - kavárna - dobře zásobený bar - skvělá lokalita - jen 15 minut z centra metrem B, konečná Zličín. Co nabízíme: - 12 profesionálních bowlingových drah - plně klimatizovaný prostor - pro-shop ...

Lyžařská a snowboardová škola: -půjčovna a servis lyží a snowboardů -test centrum lyží zn. K2.

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Městské lázně Aqua park, Aqua centrum. tobogán. Služby: -lázně s vlnobitím -perličkové lázně -sauna, pára, solárium, tel.: 495211897 -masáže 495404417 -kadeřnictví 495404404 -kosmetika 495404405 -pedikúra 495404406 Nehtové studio JANA -modeláž a ...

Cvičení jógy, internetový kurz jógy, kurzy -metoda EFT, hubnutí, sebevědomí, zdraví.

Maloobchod s vybavením do přírody na cesty a pro (horo)lezení.

Fitcentrum. Cvičení: - Indoor Cycling - Power Yoga - pro nejširší veřejnost - Pilates - Over Ball, Fit Ball - cvičení pro děti - jóga.

Army shop a Outdoor shop nabízí outdoor oblečení, army a armádní výprodej, parker, vojenské boty, kanady, bojové nože, taktické vesty, maskovací oděv hejkal, repliky .

Pohybové centrum s podtlakovým strojem Body Space VacuTherm TX5 - zaměření na spalování tuků, tvarování postavy, odstranění celulitidy.Pro milovníky sauny máme Infra Sauna Oblek PH-2A. Zaměření na relaxační cvičení - Pilates, Power Jóga, Orientální tance, Bodystyling.

Provoz fitcentra, zacvičovací lekce pod vedením trenéra, sestavování tréninkových plánů na míru, sportovní výživa a doplňky stravy, sportovní oblečení.

Rybářské potřeby pro rybáře za skvělé ceny. Rybářské potřeby Párys nabízí v rybářském eshopu i v kamenné prodejně širokou nabídku rybářských potřeb. Prodáváme rybářské pruty, navijáky, boilie, čluny a další.

Prodej, VÝROBA A PŘEVÝROBA + servis: - zahradní, farmářské a dílenské techniky - elektro - kola / E-KOLA / - elektro - mopedy a skůtry - VÝROBA RUKAVIC - OPRAVY + REPASE VŠECH PLASTOVÝCH DÍLŮ

Prodej: - tenisové rakety Prince - tašky a batohy Prince - výplety Prince - omotávky Prince - míče a doplňky Prince - textil Prince - obuv Prince - vyplétací stroje Prince - koše a stroje Prince - tenisové sítě a plachty - kosmetika Roger Federer.