Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej širokého sortimentu outdoorového vybavení. Poskytování odborného servisu.

Sportovní klub: - stolní hokej šprtec v Brně a okolí.

Sportovní a záchranářské pomůcky Výroba, prodej: -sportovní, plavecké a záchranné pomůcky -opticko varovné systémy -akustické varovné soustavy pro záchranná vozidla a čluny -plavecké pomůcky a hračky do vody -výhradní zastoupení firmy HORN ELEKTRONIC -výuka plavání -školení, doškolení, přezkoušení a rekvalifikace ...

Internetový prodej jízdních kol, doplňků a příslušenství.

Letiště - ubytování Sportovní plachtařská činnost

Cyklosport. Prodej: - jízdní kola SCOTT, ACSTAR - rámy RACE BIKE - vidlice a tlumiče FOX, X-Fusion Shox, Marzocchi, Rock Shox - pláště a duše MAXXIS - maziva MOTOREX - komponenty Ritchey, Shimano, Sram - batohy a vaky Hydrapak - přilby Uvex a Ked - funkční prádlo MOIRA.

Bowlingový klub nabízí 4 nezkrácené dráhy (možnost dětské dráhy), 2x stolní tenis, 3x kulečník, 2x stolní fotbal, vzdušný hokej, šipky, projekci na plátně, jukebox, karaoke, čepujeme i Pilsner Urquell.

Prodej, maloobchod, e-shop: - lovecké zboží.

Nabídka vybavení pro armádu, policii a airsoft různých značek.

Nordic Walking centrum - kurzy - výlety - cvičení - masáže

Prodej, maloobchod: - plavky - sportovní oblečení - spodní prádlo Litomyšl-Město - Na Lánech Tel.:461 611 383 Litomyšl-Město - Smetanovo náměstí Tel.:461 614 536

Tělovýchovná jednota. Ubytovna - tel. 604 966 936. Restaurace - tel. 728 438 474.

Výroba: - velkoobjemové vaky - tekutejnery - kontejnerové vložky - lodní a průmyslová lana - papírenská zaváděcí lana - ohradníková lana - statická lana - horolezecká lana - reep šňůry - jachtařská lana - vázací prostředky - vlákna a šicí nitě - šňůry a lana pro vodní sporty - bezpečnostní postroje pro práci ve ...

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby Nýtování bruslí. Výplety tenisových raket.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení pro vodní turistiku, kanoistiku, rafting, pro pobyt v přírodě -zastoupení firmy: -kanoe, kajaky, plovací vesty, neoprény, nafukovací lodě, pramice, rafty, helmy, lodní pytle -stany, karimatky, batohy, vařiče, další vybavení včetně oblečení.

Sportovní a rekreační letecká činnost.

CYKLO SPORT LUMA Prodej a servis: -jízdní kola -cyklistické potřeby -cykl. dresy, brašny, dětské sedačky, doplňky a další -značky - DEMA, SUPERIOR, STR, 4EVER.

Sportovní klub. Pořadatel lyžařských a cyklistických závodů.