Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej juniorského golfového vybavení a golfových holí.

Prodej, servis: tenisové potřeby badmintonové potřeby potřeby pro squash sportovní oblečení doplňky vyplétací stroje. Provozovna: CTD ŠTVANICE, 17000 Praha 7.

Fitness centrum s posilovnou - kurty na ricochet - spinning - stolní tenis - vířivkoa a sauna - masáže - kosmetik - sportovní výživa.

Sportovně-relaxační centrum: - aerobic - step aerobic - p-class - body styling - power yoga - pilates - spinning - badminton - masáže - solárium. Masáže: - klasická - relaxační - sportovní - zdravotní - alternativní masážní postupy - reflexní terapie.

Prodej a servis: -jízdní kola -lyže, lyžařské vybavení -spinning.

Maloobchod: -sportovní potřeby -horolezecké potřeby -turistické potřeby -sportovní oblečení.

Fitness centrum: - posilovna - bar - solárium - masáže - možnost osobního trenérství - poradenství v oblasti výživy a tréninku.

Zábavní centrum nabízí: -bowling tel: 532199020, po-čt 12-24, pá 12-01, so 10-01, ne 10-23 -billiard -elektronické šipky -stolní fotbálek -restaurace tel: 532199013, po-pá 10.30-23, so-ne 10-23 -kavárna po-ne 9-21 -sport bar tel: 532199012, po-pá 10.30-01, so 10-01, ne 10-23 -internet café -akce pro firmy tel: ...

SPORT N15 Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -hokejové potřeby -brusle, hokejky, dresy -pozemní hokej -florbal potřeby -inline potřeby -polar -kopačky, sportovní obuv -fotbalové míče -tenis -plavky.

Zimní stadion. Prodej sportovních potřeb: -tel.354622579

TJ SOKOL Tělocvičná jednota Sokol Kolín pořádá pravidelné cvičení v sokolovně.

HUDYsport: - síť outdoorových prodejen s vybavením pro turistiku, horolezectví, camping a pobyt v přírodě. Specialista na skialpinismus a telemark. - oblečení - batohy - stany - spací pytle - trekingová obuv - sandále - vařiče - karimatky - lana, lezečky, a další.

Služby: -relaxační centrum s občerstvením -squash -posilovna -aerobik -masáže -sauna -badminton.

Prodej, eshop: -pánské a dámské oblečení -obuv, žabky -kabelky, tašky a doplňky -župany, pyžama -čepice. Značky: Diesel O´neill Pepe Jeans Poolman Replay.

Plavecký bazén. Sauna. Ubytování. Masaže.

Prodej, e-shop: - sportovní oblečení, obuv - sportovní doplňky.

FAMOS RK Opravy jízdních kol. Prodej: - kola Author, Merida, Specialized, Maxbike, Apache, Olpran. - oblečení Loap, Silvini, Moira

Internetový prodej oblečení ve stylu military a doplňků pro volný čas.

Prodej zbraně, střelivo: - zbraně k obraně, pro sportovní i lovecké účely - sběratelské zbraně a příslušenství I. a II.světové války - náboje dovozové i tuzemské - náhradní díly - dovoz nábojů firem HORNADY, REMINGTON, FEDERAL a AE - prodej sběratelských, vojenských zbraní ostrých, znehodnocených i řezů.

Sport-lyžování. Ski areál s možností nočního lyžování. Půjčovna: -sportovního vybavení, lyže. Lyžařská škola.