Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Maloobchod, prodej, servis, bazar: - motorky, náhradní díly - motorkářské oblečení a doplňky.

Maloobchod: - rybářské potřeby.

Fitness gym - fitnescentrum s nejlepší tradicí v Hodníně. Nově otevřená a dynamicky se rozvíjející. Nachází se v budově Sokolu ve středu města. Poskytuje: -aerobic club -kardio zóna -největší fitness, gym -cvičební plocha 420 m2 -80 stanovišť, míst na cvičení -individuální cvičební program -profesionální instruktoři (instruktor, ...

NITROSCOOTERS Maloobchod, prodej: - elektrické koloběžky - benzínové koloběžky - elektrokola - ekologický a levný provoz.

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení -sportovní obuv -doplňky.

Výroba, návrh, prodej, e-shop: -prádla -termoprádlo -dámské prádlo -pánské prádlo, spodky -prádlo pro sport -čelenky -ponožky -triko, třička -dlouhé nohavice, trenýrky -kombinézy, pulovry, mikiny -cyklokalhoty, cykloprogram, pláštěnky -plavky zakázkové, sériové -fitkalhoty.

eXplore eXtreme Organizace: -sportovní pobyty převážně v České republice. -vodní turistika, turistika -sportovní aktivity -cykloturistika.

Sportovní areál pro squash a tenis: - solárium - fitness - půjčovna sportovní potřeby.

Organizace: -dostihy -reklama. Tréninkové středisko. Prodej: -koně. Jízdy: -kočárem -na koni. Možnost rybaření. Myslivost: -honitby na koních. Sponzorování: -koně -dostihy. Ubytování: -hotel HELIOS.

Prodej: - sportovní oblečení.

Prodej: -sportovní potřeby -sportovní oblečení.

Koncový prodej – rádi Vám pomůžeme pořídit si sortiment adidas dle vašeho přání Teamsport – nabídka spolupráce pro kluby s individuálním přístupem a podmínkami.

Internetový prodej: -značkové dámské, pánské i dětské oblečení -nabídka triček, mikin, tepláků, kalhot, bund a doplňků.

Sportovní klub, tělovýchovná jednota.

Zastoupení zn. Heinz KETTLER pro Českou republiku. Prodej: - fitness trenažery - rotopedy - posilovací stroje - běžecké pásy - stolní tenis - solária - jízdní kola - hračky - houpačky - zahradní nábytek.

Nabízíme Vám největší sortiment vojenských i komerčních potřeb do přírody, na tremping, volný čas, turistiku, lovectví, paintbal, softbal, sběratelství i běžné používání. Vše z výstroje armád ČR, Evropy, USA i Ruska. Výstroj pro policii a bezpečnostní služby. Nejvyšší kvalita za nejnižší ceny.

Připravíme pro vás realizaci minigolfového hřiště přímo u Vás na zahradě (v penzionu, hotelu, rekreačním středisku), včetně veškerého vybavení pro hraní minigolfu (hole, míčky, bagy apod.). Dále vyrábíme zahradní hry - kuželky, šachy, domino, člověče nezlob se a další.

Prodej značkové italské módy Kappa na českém internetu.