Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej: - sportovní potřeby Servis: - montáž lyžařského vázání - opravy a úpravy lyží.

Tělovýchovná jednota: - fotbal - tenis - stolní tenis - turistika.

Český veslařský klub. Veslařské středisko: -Brno-Bystrc, Brněnská přehrada, mezi hrází a Sokolským koupalištěm.

Marketingové a organizační zázemí tenis klubu. Pořádání turnajů

Prodej, internetový prodej, e-shop: - jízdních kol, - cyklodoplňků, - dílů, - sportovních potřeb. Prodej a půjčovna elektrokol.

Prodej: -kola -velopláště -cyklodoplňky -cyklotrenažéry -cyklooblečení. Prodej: -autodíly.

Velkoobchod: -materiály a nářadí pro laminování. Výroba: -díly karosérií na WRC soutěžní vozy -díly pro letadla,vrtulníky,palivové nádrže -díly pro automobilový průmysl -sportovní nářadí-pádla,kajaky,vesla, -technické výrobky.

Dům dětí a mládeže - sportcentrum. Středisko volného času. Zájmové vzdělávání. Městská hala.

Golf club: -devítijamkové golfové hřiště.

Lyžařská škola. Půjčovna veškerého sortimentu kvalitního lyžařského a snowboardového vybavení včetně doplňků, doplňkový prodej aj.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - jízdní kola - sportovní potřeby - outdoor - rybářské potřeby. Servis, oprava: - jízdní kola - sportovní potřeby.

Prodej, maloobchod, servis: - jízdní kola - náhradní díly.

E-shop Sport Šefčík nabízí nové lyže, výprodej a bazar lyží, prodej kol a jízdní kola. Půjčovna, servis, bazar lyží a kol. Lyže Atomic, Elan, Fischer, jízdní kola KTM, snowboardy a další. Jsme přímí dovozci lyží od roku 1992.

Lyžařské středisko: půjčovna: - 737 606 044 restaurace - 572 577 336

Thermal park Bešeňová: - ubytování v soukromých apartmánech v areálu Thermal parku Bešeňová - prožijte dovolenou na Slovensku v lázních Bešeňová - hotel Luka

Přístaviště u jezu na řece Moravě, Baťově kanálu. Plavba, plavby: -výletní lodí Konstancie, Korálka, člunem -naučná nebo vyhlídková plavba -pohádková plavba, nově i pirátská plavba vhodná pro děti -poznávací plavba k Výklopníku Sudoměřice -škola, školy v přírodě a vícedenní výlety s možností využití ubytování. Půjčovna, možnost ...

Specializovaný maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -protřeby pro cyklisty (cyklo).

Nabízíme paintballové akce pro firmy i menší skupiny zájemců. Nabídka paintballových zbraní a příslušenství vedené skladem.

Prodej, opravy: - sportovní potřeby.

Oprava: -jízdní kola: -horská, cestovní, dětská. Prodej: -náhradní díly -sportovní oblečení. Autodoprava. Oblečení a obuv NIKE.

Prodej, servis: - jízdní kola.