Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodej: -sportovní potřeby -sportovní obuv -sportovní oblečení -lyže -cyklistika. Servis a půjčovna: -lyže.

Maloobchod, prodej: - spotrtovní potřeby - potřeby pro basketball

Velkooobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - jízdní kola - cyklistické potřeby.

Provozování dostihového závodiště. Pořádání koňských dostihů.

Internetový obchodní dům s bohatým sortimentem zboží: - nábytek - elektronika - bílé zboží - počítače - mobilní telefony - hračky - zahradní technika - sportovní potřeby.

Provozování: -Koupaliště Rusava se solárním ohřevem tel.: 573332176 mobil: 773506535 po-ne 10-18 (bližší info www.rusava.cz) -Autokemp - sezónní ubytování: -rekreační areál, tábořiště pro stany a karavany mobil: 774643719.

Oprava, servis, prodej: - jízdní kola - náhradní díly - náhradní díly na šicí stroje

Maloobchod, prodej: -sportovní obuv, oděvy značek ADIDAS, NIKE, PUMA, HI-TEC, WILSON, LOAP, COLUMBIA -tenisové vybavení -vybavení pro míčové hry -stany, spací pytle -čluny, lehátka, nafukovací hračky a další sportovní sortiment -lyže, běžky, vázání -lyžáky, lyžařské boty.

Prodej, maloobchod, půjčovna lodí a vodáckých potřeb: - sportovní potřeby, obuv, oděvy - výrobky ALPI Sport (Alpisport, Alpinus) - lyže nové i použité - lyžařské potřeby a oblečení prodospělé i děti. Půjčovna: - lyže, ski* - vodácké potřeby. Cestovní kancelář: - prodej zájezdy. Prodejna BUSHMAN: - OC Futurum Carrefour - HK, ...

Koupaliště Koryčany. Otevřeno: - od 1.6. do 30.9., denně od 9:00 do 19:00.

Nabízíme dárky v podobě zážitků pro ženy, muže, děti, firmy z oblasti adrenalinu, relaxace, sportu, zábavy apod. Bonusy, věrnostní programy. Firma působí v rámci celé ČR.

TJ Slavoj sdružuje oddíly kopané, ledního hokeje a kuželky. Zimní stadion - lední hokej, bruslení Ubytování - hotel Slavoj Restaurace a bistro Možnost pořádání firemních akcí spojených s sportovní činností nebo exkurzí do pivovaru - Velkopopovický Kozel. Dále je zde možnost uspořádat soustředění - lední hokej, kopaná, tenis

Výroba: -sportovní oblečení z materiálu POLARTEC (bundy, vesty, kalhoty, trička, doplňky).

Prodej: -sportovní potřeby, sportovní vybavení.

Ubytování: -srubový, samostatný bungalov -apartmány. Areál: -bazén, koupaliště -možnost zapůjčení jídních kol -beach-volejbal -tenisové kurty -turistika, cykloturistika.

Zajišťujeme on-line prodej kompletního vybavení značky Powerslide, kolečkové brusle, chrániče, doplňky. In line brusle Powerslide-fitness, dětské, nordic, speed a další, lední brusle, ložiska, kolečka, chrániče, helmy, batohy

Hannah je výrobcem lyžařského a outdoorového oblečení, stanů, spacích pytlů a batohů. Zboží stejnojmenné značky dodáváme zejména na evropské trhy. Nabízíme technicky propracované vybavení vysoké kvality zaměřené na konkrétní aktivity (lyžování, horolezectví, trekking atp.) s cílem poskytnout našim zákazníkům co největší užitnou hodnotu.

Hannah je výrobcem lyžařského a outdoorového oblečení, stanů, spacích pytlů a batohů. Zboží stejnojmenné značky dodáváme zejména na evropské trhy. Nabízíme technicky propracované vybavení vysoké kvality zaměřené na konkrétní aktivity (lyžování, horolezectví, trekking atp.) s cílem poskytnout našim zákazníkům co největší užitnou hodnotu.

Prodej: - sportovní oblečení, obuv - hokejový výstroj, výzbroj. Provozovna: - Opavská 532, Horní Benešov.

Velkoobchod: -na jízdní kola -náhradní díly -příslušenství. Nabízíme kola značky Velmatti a Vautron. Dodáváme náhradní díly značky Selcof, Geax, Vittoria, Casco, Shimano, Rubena, Kenda, Suntour. Jsme výhradní dovozce značky Selcof Itálie.

Prodej a servis: - lyže, vázání. Prodej: - lyžařské boty - lyžařské brýle - helmy - lyžařské doplňky. Mobil servis: 605 443 434 Mobil prodejna: 608 984 162.