Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Velkoobchod, prodej, eshop, internetový obchod: -outdoorové vybavení -horolezecké potřeby -sluneční brýle -ponožky. Prodejní sklad: -Vizovice, Partyzánská 864 tel.:777555461, 577012833.

Jízdárna, jízda na koni. Prodej - jezdecké potřeby.

Pobočka. Prodej: - lyžařské vybavení - sportovní potřeby, oděvy, oblečení a obuv - lyže, běžky, lyžáky - snowboardy, kombinézy.

Sportovní zařízení - zimní stadion. V areálu zimního stadionu se nachází: - ledová plocha o rozměru 60 x 28 m (mimo hlavní sezónu možnost využití pro in-line hokej, florbal, tenis, volejbal, bruslení na kolečkových bruslích) - tělocvična pro sálové sporty (basketbal, volejbal, futsal, badminton, rekreační cvičení) - gymnastická tělocvična ...

Cykloservis. Montáž, prodej, opravy, servis (záruční a pozáruční): - nová jízdní kola (průměrná, standardní až po prestižní, světové značky) - skládání jízdní kola na zakázku, zakázkové repasování kol - jízdní kola BOLA - náhradní díly (ND) - kompletní příslušenství, nadstandardní doplňky. Řemeslnické práce: - zámečnické, zámečník.

Miniaturgolf, mini golf i pro veřejnost.

Lety balónem po celé ČR: -vyhlídkové lety balónem v lokalitách Jižní, Západní, Střední a Východní Čechy a Morava -lety jsou prováděny s kvalifikovanými a zkušenými piloty -po přibližně hodinovém letu je zájemce přivezen na místo odletu.

Služby: -bowlingové centrum s profesionálními parametry -kulečník -šipky -zábavné nevýherní automaty a simulátory -občerstvení.

Prodej, servis: - jízdní kola - sportovní potřeby.

Prodej, oprava: - jízdní kola.

Lezecká stěna, hala Sokol Brno 1.

Restaurace, bar. Bowling club, šipky, kulečník, billár, stolní fotbal.

Centrum poskytující sportovně zdravotní služby. Fitcentrum.

Sportovní klub: -kluziště, tel:541218081 -zimní stadion. Tělovýchova.

Výroba, stavba: - malé dřevěné stavby pro dětská hřiště (dřevostavba) - konstrukce pro dětská hřiště z tlakově impregnovaného dřeva včetně montáže - houpačky - rozhledny - průlezky. Výroba, prodej, maloobchod: - dětské hračky - dřevěné puzzle (skládanky, skládačky).