Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej, oprava, servis: -jízdní kola- - sportovní potřeby - sportovní oblečení a obuv, funkční prádlo - bežecké lyže a sjezdařské vybavení - brusle, hokejky, spacáky, tenisové rakety. Po-Pá: 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00 So: 08:00 - 11:00

Pořádání - lyžařské kurzy a rekreace pro děti v České republice a Itálii - dětské tábory

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -sportovní potřeby.

Maloobchod, prodej: - army shop - chovatelské potřeby.

Sport studio: - fitness - sguash - aerobic, zumba - masáže - solárium - vířivka - prodej výživy a doplňků

Výroba - výživa Vyroba - horská, trekkingová a crossová kola - veškeré cyklistické příslušenství - dětská kola Výroba - spinningová kola - rotopedy - posilovací stroje - fitness náčiní - kolečkové brusle

Centrum kultury a sportu. Provoz: -muzea -kino Družba -víceúčelová sportovní hala -kulturní dění, společenské i komerčního rázu.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti jízdy na koni -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání ...

Prodej: -klubové suvenýry, originály a repliky dresů klubů, trička, mikiny, kopačky, chrániče, rukavice, míče -pernamentky a vstupenky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - dámské spodní prádlo - podprsenky - kalhotky - komplety - dámské plavky.

Výuka angličtiny. Posilovna - Cvičení u Joli.

Výroba, velkoobchod, prodej: - trojúhelníky do rámu kola - dvojbrašny a trojbrašny na nosič kola - brašny na řidítka - mapníky na kola - ledvinky - podsedlové brašny - závěsné brašny na nosič - návleky na nohy - nazouvací, se zipem - na lyže a snowboard - obaly, vaky - pouzdra na mobily

Společnost Cargo Bike Daddy s.r.o. prodává na svém eshopu elektrokola.

Opravna obuvi. Oprava, servis: -jízdní kola -skiservis. Služby: -broušení bruslí, -výroba klíčů. Prodej jízdních kol, bruslí, sportovních potřeb.

Velkoobchod: -hokejové zboží BAUER, NIKE, NIKE BAUER. Internetový obchod, e-shop.

Firma Speciálka u Michala poskytuje kompletní servis kol a lyží. Prodává lyže, snowboardy, chrániče, boty a doplňky. Zajistí servis běžek a snowboardů. Půjčovna lyžařských setů a vybavení. Zakázková stavba kol. prodej a servis jízdních kol.

Specializovaný prodejce a e-shop kolečkových lyží. Zákazníci zde nakoupí nejen kolečkové lyže, ale také hole, vázání, náhradní kolečka a doplňky.

Lyžařský vlek: - areál Praděd - areál Čerťák - areál Klobouk. Wellness hotel sauna

Naše puškařská dílna nabízí: výrobu, opravy a přestavby všech typu zbraní - kompletní servis. Provádíme seřizování zbraní - nástřel zbraní na vlastní 100 m velkorážné střelnici. Menší opravy na počkání, přestavby a generálky do 2 měsíců. Prodej loveckých, sportovních zbraní a střeliva.

Výroba, prodej, e-shop - sportovní dresy E-shop - hokejové vybavení - výstroj, brusle, hokejky Elitní hokejové škola, hokejové centrum.

Maloobchod,prodej: -hokejky,hole,čepele,shafty FERRAX pro hokej,hockeyball,hokejbal -hokejové hole CAN* -hokejové hole EURO ABS* -závodní -výkonnostní -hokejbalové -brankářské,golmanské,profesionální -rekreační -výstroj -ramena,holeně,lokty,kalhoty,návleky, golmanské vesty -rukavice-celokožené,kůže,silon, ...