Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení a obuv: -ADIDAS, PUMA, UMBRO, KILLTEC, FILA, NIKE -sportovní dresy pro sportovní kluby -sportovní potřeby pro basketbal: -koše, míče, obuv, chrániče -vybavení pro: -hokej-dresy aj. -fotbal-dresy aj. -tenis-rakety, čelenky, potítka aj. -plavky -kolečkové brusle Potisk: -dresy.

Golfové hřiště: - devítijamkové hřiště - restaurace s terasou a krbem - Obchod PRO-SHOP. Golfová škola. Sídlo: Tř. 17. listopadu 1126/43, 77900, Olomouc, tel.č.: 602512822

Internetový prodej, e-shop, eshop: -in-line brusle: -kolečkové brusle Fitness, Agressive, Outdoor, Profi -brusle pro inline hokej -zimní brusle -chrániče, helmy -kolečka, ložiska ... -skateboardy, snowboardy.

Dovoz, vývoz a zprostředkování obchodu. Vývoz: - strojírenské výrobky a náhradní díly - potravinářské výrobky - křišťálové skleněné výrobky a bižuterie - alkoholické nápoje a víno. Dovoz: - výrobky z umělé hmoty pro domácnost a zahradu - horská a silniční jízdní kola - keramické výrobky - dárkové předměty - kusový textil.

Prodej: -potřeby a oděvy pro skate a snowboard.

Prodej: - vybavení pro domácí fitness - vybavení profesionálních fitness center - solária KETTLER - sportovní a doplňková výživa.

Nabízí: -kurzy kickboxu a K-1 thaiboxu -kondiční lekce -tréninky pro závodníky (amatéry i profesionály).

Tělovýchovná jednota Lokomotiva. -tenisové kurty -fotbal -sportovní hala -ubytovna. Informace: telefon 311626950 (pondělí -neděle 8-20 hodin).

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - jízdní kola, náhradní díly.

Maloobchod, prodej: -kulturistických a fitness potřeb, doplňků stravy, spalovačů a proteinů.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Výroba: -laminátová -sklolaminátová -střechy -prolézačky -spojlery -skluzavky -karoserie -květináče -vany -kryty a přístřešky -nádrže -bazény -různé speciální konstrukce.

Daňové poradenství. Zpracování účetnictví. Prodej a půjčovna sportovních potřeb.

Výroba, montáž, prodej, oprava: -klasické a betonové stoly pro stolní tenis.

Fitcentrum Myší díra. Kardio zóna. Relaxační zóna. Sport bar, kavárna. Obchod se sportovním zbožím a doplňky výživy.

Prodej zboží s vojenskou tématikou: - maskáčové oděvy včetně dětských - košile - čepice - obuv - nože - výstroj NATO - bombry.