Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
E-shop a kamenná prodejna v Prostějově s rybářskými potřebami. Prodej pomůcek pro různé způsoby lovu - kaprařina, zimní rybolov, plavaná, moře, muškařina, feeder, sumčařina a další. Zákazníci zde nakoupí nástrahy, návnady, krmení i dárkové předměty pro rybáře.

Lyžařské středisko: - ski hotel - skibar - lyžařská a snowboardová škola Vlek: 566 523 458

Prodejna pracovních oděvů, ochranných pracovních pomůcek a oblečení pro sport, turistiku a volný čas. Možnost zajistit potisk či výšivku Vašeho firemního loga.

Kováčstvo Skladovanie Búracie práce Výkopové práce Upratovacie práce Montáž sadrokartónu Pomocné stavebné práce Prevádzka malých plavidiel Požičiavanie športových potrieb Prevádzkovanie lyžiarskych vlekov Maloobchod v rozsahu voľnej živnosti Píliarská výroba a impregnácia dreva Veľkoobchod v rozsahu voľnej živnosti Poskytovanie ...

Velosport Zach Jízdní kola -Trek -Gary Fischer -Apache -Ravo -Leader Fox komponenty, doplňky, sportovní oděvy

Prodej, dovoz, velkoobchod: -zastoupení značek: Mavic, Vittoria, Geax, Sapim, Las, Winora -vzdělávání mechaniků v oboru -spoluorganizátor veletrhu Bike Brno.

Výroba, prodej, servis, výuka: -snowboards.

Fotbalový klub - muži MSD-D muži B - 1.B třída dorost - MSDD-D žáci - KP Vysočina přípravky - KP Vysočina Fotbalový stadion Bouchalky - 2x tráva přírodní, 1x tráva s umělým povrchem 3. gen. + osvětlení

Společnost ORCA DIVING s.r.o. je potápěčské centrum, které zajišťuje potápěčské kurzy, prodej a servis rekreačního i specializovaného potápěčského vybavení, výjezdy na české i zahraniční lomy, dopravu do zámořských potápěčských destinací a ubytování u lokalit. Dále provozujeme plnírnu a půjčovnu výstroje a pořádáme tematické přednášky. Nově je ...

Dobrovolná nezisková organizace v rámci ČSTV, registruje sportovní oddíly všech věkových kategorií a zajišťuje jejich činnost, včetně organizace sportovních akcí přístupných veřejnosti. Provozuje sportovní halu a saunu. které nabízí zájemcům k pronájmu.

Prodej: -vybavení do přírody -stany, batohy, spacáky -lezecké pomůcky, obuv -doplňky -oblečení pro volný čas

Společnost Explosia a.s. je výrobní a obchodní společnost, která působící v oblasti výroby výbušnin a služeb spojených s aplikací energetických materiálů pro civilní i vojenské použití. Mezi naše produkty patří výbušniny, střeliviny, trhaviny, černé a bezdýmné prachy a průmyslové trhaviny a důlně bezpečné trhaviny, emulzní a plastické trhaviny či ...

Ski areál Dalečín. Centrum turistických služeb. Možnost ubytování v apartmánech nebo celá chata. Půjčovna lyžařských potřeb, výuka lyžování.

Velkoobchod, maloobchod, půjčovna, servis, komisní prodej: -veškerého vodáckého vybavení, vodácké vybavení -kajaky, kánoe, nafukovací lodě, vesty, pádla, pumpy, přilby, neoprenové obleky, pramice, neoprenové krycí zástěry, lodní pytle a obaly, nafukovací vaky, házecí pytlíky, potřeby do přírody, náhradní díly, opravářské materiály, ...

Nabízí: -půjčení lyžařského a snowboardového vybavení -lyžařská škola -ubytování -5 sjezdových tras -bufet.

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - lyže, snowboardy, lyžařské hole, hokejky, hokejové výstroje

Prodej, e-shop - jízdní kola, elektrokola - cykloservis - cyklopříslušenství.

Relaxační centrum. Wellness centrum s ubytováním. Solná jeskyně. Fitness, sportovní klub. Kosmetika, kosmetické služby. Solárium. Masáže, masérské služby. Penzion.

Maloobchod, prodej, servis: - šicí stroje Prodej: - zbraně a střelivo - lovecké potřeby

Kamenný obchod, prodej, servis: -jízdních kola -doplňky -kolo - horské, crossové a silniční -oblečení, přílby, obuv E-shop Značky: - Shimano, Sram, Campagnolo, Avid, Fizik, Sigma, Sport, Arsenal, BBB, SKS, Schwalbe, Thule, Craft, Nalini, Cratoni, Axon, Rogelli, Carrera, Exustar. www stránky nefungují.

Společnost ELNE wood je zaměřena na prodej zbraní, střeliva a doplňků nejen pro loveckou zvěř.