Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Společnost JUMP-TANDEM s.r.o. nabízí tandemové seskoky, kurzy parašutismu, letecké zážitky a letecké služby. Jsme největší provozovatel parašutismu v ČR, máme vlastní letiště v Čechách i na Moravě. Máme kvalifikace pro tandemové seskoky od „United States Parachute Association“ a jsme držitelé oprávnění Úřadu pro civilní letectví, Ministerstva ...

Maloobchod, e-shop: - běžecká obuv - sportovní oděvy - lyže - golfová móda.

Tělovýchovná jednota: - atletika - cyklistika - divadlo - házená - kuželky - nohejbal - stolní tenis - šachy - tenis - volejbal.

Prodej, servis: - počítače - výpočetní technika - elektrokola - EET pokladny - tiskárny, kopírky.

Prodej, maloobchod, opravy, servis, e-shop: - jízdní kola (horská, silniční), příslušenství - doplňky, potřeby pro cyklisty, cyklistické potřeby - rotopedy, cyklo trenažéry - hry, hlavolamy, šipky, kulečníkové potřeby. Sklad pro e-shop: - Přemyslovců 55/7, Ostrava - tel.: 603575591 - fax: 596635333.

OMS DIVE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sportovního a potápěčského vybavení a pomůcek.

Výhradní dovozce, prodej, e-shop: -australské bumerangy zn. Rangs Boomerangs & Spinback Boomerangs.

Služby: -prodej jízdních kol -opravy, servis.

Služby: -fitness -masáže -spinn -osobní trenérství -diagnostika postavy -sestavení tréningových plánů -sestavování jídelníčků

Maloobchod, prodej: -jízdní kola, kolo všech typů značky AUTHOR, KELLYS, GT, MONGOSSE -cyklistické oblečení ATEX, DE MARCHI, AUTHOR, KALAS -sportovní obuv LAKE, SHIMANO -sportovní brýle UVEX -přilby UVEX, AUTHOR -široký sortiment náhradní díly na veškerá jízdní kola -doplňky na jízdní kola -pláště MAXXIS, AUTHOR, MICHELIN -sportovní ...

Služby: -provoz sportovních klubů pro handicapované -pořádání turnajů a dalších sportovních akcí.

Maloobchod, služby: -kola -servis kol -servis motocyklů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sortiment pro bojová umění, sporty a styly - Karate, Judo, Taekwondo, Aikido, Ju-Jitsu, Kung-Fu, Taichi, Kick Box.

Kamenná prodejna i internetový prodej: - zbraně - střelivo - myslivecké potřeby - myslivecké oblečení a obuv - pistole, malorážky, kulovnice, vzduchovky, plynovky, flobertky, diabolky - dalekohledy, puškohledy, dálkoměry, nože, kuše, luky - sklo a keramika s loveckou tematikou - rybářské potřeby - zábavná pyrotechnika Pobočka: - Nákladní 41, ...

Půjčovna elektrokol a klasických jízdních kol v Mikulově. V ceně půjčovného je zahrnuto i půjčení helmy, zámku, držáku na mobil a dalšího vybavení. Kola každý rok obměňujeme, každý rok se můžete svést na nejnovějších modelech Lectron a Kellys. Naplánujeme Vám trasu zdarma.

Tělovýchovná jednota je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovu, sport, turistiku, osvětovou a hospodářskou činnost v souladu se zák.č. 83/1990 Sb. o sdružování občanů ve znění pozdějších předpisů.

Internetový prodej zbraní, střeliva a rybářských potřeb.

V našem internetovém obchodě zakoupíte nafukovací čluny, motorové čluny, pramice, veslice, kajaky, kanoe, přívěsy pro lodě, elektromotory, lodní motory a echoloty. Součástí našeho sortimentu jsou přípravky na čištění a údržbu lodí a lodní příslušenství – bojky, elektro doplňky, kotvení, oleje a vazelíny, těsnění, ventilace, vesla, pádla, ...