Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Prodejna inSPORTline v Ostravě, Sport Ostrava Velkoobchodní a maloobchodní prodej sportovního zboží. Prodej: - potřeby pro sport, fitness a volný čas (spinning, aerobic, gymnastika, fitness, orbitack). Nabídka: - rotopedy, trampolíny, činky, brusle, přilby, kulečník, stolní fotbal, skateboard, squash, badminton, kolečkové a zimní brusle, ...

E-shop a kamenná prodejna v Prostějově s rybářskými potřebami. Prodej pomůcek pro různé způsoby lovu - kaprařina, zimní rybolov, plavaná, moře, muškařina, feeder, sumčařina a další. Zákazníci zde nakoupí nástrahy, návnady, krmení i dárkové předměty pro rybáře.

Lyžařské středisko: - ski hotel - skibar - lyžařská a snowboardová škola Vlek: 566 523 458

Prodejna pracovních oděvů, ochranných pracovních pomůcek a oblečení pro sport, turistiku a volný čas. Možnost zajistit potisk či výšivku Vašeho firemního loga.

Velosport Zach Jízdní kola -Trek -Gary Fischer -Apache -Ravo -Leader Fox komponenty, doplňky, sportovní oděvy

Prodej, dovoz, velkoobchod: -zastoupení značek: Mavic, Vittoria, Geax, Sapim, Las, Winora -vzdělávání mechaniků v oboru -spoluorganizátor veletrhu Bike Brno.

Výroba, prodej, servis, výuka: -snowboards.

Fotbalový klub - muži MSD-D muži B - 1.B třída dorost - MSDD-D žáci - KP Vysočina přípravky - KP Vysočina Fotbalový stadion Bouchalky - 2x tráva přírodní, 1x tráva s umělým povrchem 3. gen. + osvětlení

Společnost ORCA DIVING s.r.o. je potápěčské centrum, které zajišťuje potápěčské kurzy, prodej a servis rekreačního i specializovaného potápěčského vybavení, výjezdy na české i zahraniční lomy, dopravu do zámořských potápěčských destinací a ubytování u lokalit. Dále provozujeme plnírnu a půjčovnu výstroje a pořádáme tematické přednášky. Nově je ...

Dobrovolná nezisková organizace v rámci ČSTV, registruje sportovní oddíly všech věkových kategorií a zajišťuje jejich činnost, včetně organizace sportovních akcí přístupných veřejnosti. Provozuje sportovní halu a saunu. které nabízí zájemcům k pronájmu.

Prodej: -vybavení do přírody -stany, batohy, spacáky -lezecké pomůcky, obuv -doplňky -oblečení pro volný čas

Společnost Explosia a.s. je výrobní a obchodní společnost, která působící v oblasti výroby výbušnin a služeb spojených s aplikací energetických materiálů pro civilní i vojenské použití. Mezi naše produkty patří výbušniny, střeliviny, trhaviny, černé a bezdýmné prachy a průmyslové trhaviny a důlně bezpečné trhaviny, emulzní a plastické trhaviny či ...

Ski areál Dalečín. Centrum turistických služeb. Možnost ubytování v apartmánech nebo celá chata. Půjčovna lyžařských potřeb, výuka lyžování.

Velkoobchod, maloobchod, půjčovna, servis, komisní prodej: -veškerého vodáckého vybavení, vodácké vybavení -kajaky, kánoe, nafukovací lodě, vesty, pádla, pumpy, přilby, neoprenové obleky, pramice, neoprenové krycí zástěry, lodní pytle a obaly, nafukovací vaky, házecí pytlíky, potřeby do přírody, náhradní díly, opravářské materiály, ...

Nabízí: -půjčení lyžařského a snowboardového vybavení -lyžařská škola -ubytování -5 sjezdových tras -bufet.

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - lyže, snowboardy, lyžařské hole, hokejky, hokejové výstroje

Prodej, e-shop - jízdní kola, elektrokola - cykloservis - cyklopříslušenství.

Relaxační centrum. Wellness centrum s ubytováním. Solná jeskyně. Fitness, sportovní klub. Kosmetika, kosmetické služby. Solárium. Masáže, masérské služby. Penzion.

Maloobchod, prodej, servis: - šicí stroje Prodej: - zbraně a střelivo - lovecké potřeby

Kamenný obchod, prodej, servis: -jízdních kola -doplňky -kolo - horské, crossové a silniční -oblečení, přílby, obuv E-shop Značky: - Shimano, Sram, Campagnolo, Avid, Fizik, Sigma, Sport, Arsenal, BBB, SKS, Schwalbe, Thule, Craft, Nalini, Cratoni, Axon, Rogelli, Carrera, Exustar. www stránky nefungují.

Společnost ELNE wood je zaměřena na prodej zbraní, střeliva a doplňků nejen pro loveckou zvěř.