Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Lahve Boost Oxygen obsahují zcela přírodní a naprosto bezpečný 95% čistý kyslík. Na rozdíl od stimulantů a energetických nápojů, které obsahují kofein, cukry a další nezdravé složky, jež mohou organismus při dlouhodobější konzumaci dokonce poškodit, poskytuje Boost Oxygen čistý kyslík pohodlně a bez nutnosti lékařského předpisu.

Radim Kasalík se zaměřuje na prodej speciálních krmiv pro sportovní i rekreační lov ryb. V sortimentu je možné vybírat z různých druhů krmných směsí, boilies, pelet, pop up a obalovacích těst.

Projekce, montáž: - technologie zasněžování - závlahové systémy - závlahy - servis čerpadel a armatur - technický sníh.

Služby: -neinvazivní diagnostika InBody230, Pax Pulse, PBBIO 320 -změna životního stylu vč. jídelníčku -pomoc při změnách v péči o svoje zdraví -kurz úpravy hmotnosti -léčba bolesti zad SM systém -odvykání kouření -víkendové a týdenní aktivní pobyty.

Studio Sensya. Cvičení: - jóga. - pilates. Masáže. - klasické - lymfatické - baňkování - reflexologie - point masáž - indická masáž hlavy. Saunování: - Finská sauna - bio sauna.

Služby: -aquapark -fitness centrum -restaurace -koupaliště.

Osobní tréninky - posilování, hubnutí, vytrvalost Sebeobrana - výuka reálné sebeobrany Bojové sporty - jiu jutsu, kick box

Škola síly, pohybu a zdraví - pravidelné lekce pro dospělé - tréninky, semináře.

Vybavení pro dětská hřiště a pískoviště: - prolézačky, dětské skluzavky, kolotoče - šplhací a lanové sestavy, pyramidy, lezecké stěny, lanové žebříky a tyče - interiérová dětská hřiště - dětské domečky, indiánské teepee, minidomečky pro děti - trampolíny - sportoviště - certifikované herní prvky a herní sestavy - z důvodu bezpečnosti ...

Koupaliště Lázně kostelec: - vyhřívané koupaliště - bazén - sportovní hřiště.

Chceš se cítit dobře a udělat něco pro své zdraví, ale cvičíš rád v soukromí nebo jen s kamarády? Potom je naše fitko pro Vás tím pravým místem. Fitko je zcela soukromé, čili zde budeš opravdu pouze Ty nebo třeba spolu s kamarádem. V našem rezervačním systému si můžeš rezervovat den a hodinu, která ti vyhovuje. Rezervace je možné provádět ...

MUDr. Jan Černý je certifikovaný učitel Iyengarovy jógy.

Prodej, e-shop potřeb pro lov a lesnictví: - dalekohledy, puškohledy, noční vidění, termovize kolimátory, svítilny, fotopasti, brašny, batohy, nábojové pásy, pouzdra na zbraně, sedací trojnožky, řemeny na zbraně, vábničky, laserové dálkoměry, kožené lovecké potřeby či obuv.

Radek Košárek se zaměřuje na sestavování, servis a prodej jízdních kol a cyklistických doplňků.

E - shop - jízdní kola - sportovní potřeby pro triatlon, fitness, lyžování Prodej - jízdní kola Prodej - sportovní potřeby (pro triatlon, fitness, lyžování)

Fitness Timpo: - posilovna - fitness - osobní trenér - výživový poradce - skupinové cvičení.

Služby: -golf -spinning -street dance -cardio fitness -sálová cvičení -tenis -stolní tenis.

Centrum pro rodinu Vysočina, z.s. se zaměřuje na poradenství, pobytové programy, přípravu pro snoubence a manželská setkání 50+.

Luxusní čtyřhvězdičkový hotel. -ubytování s kapacitou 22 pokojů -wellness centrum -salónek pro 70 osob -bowling -luxusní restaurace s krbem -vinný sklípek