Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Fit 4 Fun Wellness Club Hradec Králové POSILOVNA: - kompletně vybavená posilovna činkami, stroji a kardiozónou. SOLÁRIUM: - můžete začít chytat bronz třeba i v zimě - horizontální i vertikál. LEZECKÁ STĚNA: - součást posilovny, nabízí možnost pro každého lezce. FITBAR: -je součástí recepce, nabízí široký sortiment výživových ...

Nabídka fitness a wellness služeb Fit4Fun: - posilovna - cardio zóna - fit bar - aerobní cvičení - spinning - alpinning - masáže - solárium - horolezecká stěna - vacushape - boxovací pytel - dětský koutek.

Pepe Cycles s.r.o. se zaměřuje na prodej horských, jízdních kol a elektrokol včetně veškerého příslušenství.

SK JUNIOR Praha 1960 patří k absolutně největším amatérským fotbalovým oddílům v Praze. Chceme být jedním z nejlepších klubů Praze se zaměřením na kompletní sportovní, zejména fotbalovou přípravu jedinců ve věku od 5 do 20 let, který v členech podporuje radost z pohybu a rozvíjí charakterové vlastnosti, které jim v budoucnu mohou pomoci být ...

Společnost milujeme kola s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis jízdních kol, cyklistických doplňků a elektrokol.

Czech Beast Gym Opava s.r.o. se zaměřuje na funkční tréning a crossfit zdravý životní styl, úpravu jídelníčku, zvýšení kondice a mobility.

Společnost 4 KLUCI OD KOL s.r.o. provozují cykloprodejnu se servisem, kde je možné zakoupit nejen kola, ale i helmy, brýle, tretry, komponenty a dárkové poukazy.

Společnost GolfUp s.r.o. se zaměřuje na prodej golfového vybavení, oblečení a příslušenství známých značek jako je Adidas, Puma a další.

Český veslařský klub Pardubice, z.s. provozuje veslařský klub v Pardubicích. Vychováváme veslaře všech věkových kategorií od žactva, přes mládež až po dospělé. Organizujeme veslařské tréninky i soutěže. Pořádáme prázdninové pobyty, zaměřené na pohybový rozvoj. Naše žactvo patří dlouhodobě k nejlepším veslařům v republice. Pořádáme nábory nových ...

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí z.s. nabízí kvalitní a moderní sportoviště a levné celoroční ubytování v jižních Čechách. Areál TJ Lokomotiva, který se svou rozlohou rovná přibližně jedenácti fotbalovým hřištím, Vám nabízí tři různé typy ubytování. Všechna jsou vybavena na úrovni sportovně turistické ubytovny či chatové osady. Jestliže si ...

Prodej volnočasové a sportovní oblečení, dětský a kojenecký textil, textilní galanterii a bytový textil.

Už od roku 2018 pomáháme lidem se zpět dostat do formy. Nemusíte být na vše sami, rádi vám sestavíme redukční jídelníček na míru. Zpevnění těla, zlepšení fyzičky a zvýšení sebevědomí docílíme pomocí našich kruhových trénincích. Pro kompletní rozvoj můžete využít osobního trenéra nebo Online fitness.

-dřevostavby dle individuálního projektu -zahradní chatky -zahradní altány a pergoly -terasová prkna -kompostéry a zvýšené záhony -pískoviště -houpačky, skluzavky -květináče -zahradní nábytek -přístřešky pro auta -ozdobné mřížky, dělící a protihlukové stěny -ploty, vrátka, kování -kotevní konzoly -plotové sloupky -palisády, loupané ...

Sportoviště: - krytý plavecký bazén: - tel.: 608 042 627, 469 311 703 - sauna - squash: - tel.: 608 042 627 Zimní stadion: - tel.: 608 889 739 Sportovní areál Olšinky: - tenisové kurty - travnatá hřiště. Turistická ubytovna: - Hlinsko, Máchova 860 - tel.: 774 937 540

Naše společnost se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej ochranných pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek a mycích a čistících prostředků. V sortimentu máme ochranné oděvy do náročných podmínek, nepromokavé pracovní oděvy nebo zimní pracovní oděvy pro muže i ženy. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru zaručující profesionální a ...

Maloobchod: - jízdní, horská, trekingová a silniční kola - horská kola OLPRAN, AMULET, FORT, AUTHOR - dětská kola, tříkolky, koloběžky, kola s pomocným motorkem - náhradní díly a doplňky Veškeré opravy, záruční i pozáruční servis.

Prodej, e-shop: -outdoorové sportovní oblečení, vybavení -snowboardové, lyžařské -snowboardy, boty, vázání -lyže, vázání, lyžařská komplety.

Prodej, maloobchod, půjčování: -outdoorové sportovní oblečení, vybavení -snowboardové, lyžařské -snowboardy, boty, vázání -lyže, vázání, lyžařská komplety.

Prodej, maloobchod, půjčování: -outdoorové sportovní oblečení, vybavení -snowboardové, lyžařské -snowboardy, boty, vázání -lyže, vázání, lyžařská komplety.

TJ Tlučná z.s. provozuje oddíl kopané pro muže, dorost, starší žáky, mladší žáky, přípravku a fotbalovou školičku. Chceš si protáhnout tělo a zahrát si v bezva kolektivu? Přidej se k nám - TJ Tlučná v okrese Plzeň Tě čeká!!!

STRONG DENT s.r.o. provozuje posilovnu s fitness, saunou, solárii a cvičebními sály.

Sportovní centrum při UP Olomouc Zájmová a rekreační tělesná výchova a sport pro studenty a zaměstnance UP, nové aktivity: tanec - sportovní, HIP-HOP, step, powerjoga, spinning, nordická chůze Pobytové akce pro děti i dospělé, léto dětí, lyžařská škol, jarní prázdniny, rodiče a děti na horách Letní a zimní pobytové kurzy pro studenty a ...

Fitcentrum. Sauna s bazénkem. Solárium. Prodej: - doplňky výživy - vitamíny - potřeby pro cvičení. Služby osobního trenéra a masáže. Sportovní programy pro studenty a zaměstnance. Lyžařské kurzy.

Ubytování Soběšovice u Žermanické přehrady. Pobyt ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. K dispozici je wellness s finskou saunou, parní lázní a vířivou vanou nebo dětské hřiště. pro dospělé beach volejbalové kurty a multifunkční hřiště Rehabilitační, sportovní a restaurační služby.