Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Provoz fotbalového klubu a pořádání zápasů.

Prodej - jízdní kola, vybavení - sportovní potřeby - hračky.

Oblečení skandinávského designu se špičkovou funkčností do náročných podmínek. Prodej: - dámské, pánské sportovní oblečení: - softshellové oblečení - outdoorové bundy, kalhoty - kabáty, bundy - svetry, vesty - lyžařské bundy, kalhoty, : - dětské sportovní oblečení: - softshellové oblečení - lyžařské bundy, ...

Cyklosport. Oprava, profesionální servis: - jízdní kola. Prodej: - jízdní kola - elektrokola - koloběžky - cyklopříslušenství. Půjčovna, pronájem: - koloběžek, jízdních kol - střešních boxů - držáků jízdních kol - sjezdové lyže, dětské lyže. V zimním období servis lyží.

Maloobchod, prodej, E-shop, opravy, servis: - jízdní kola: - pánská, dámská, dětská, elektrokola - cyklodoplňky - komponenty na jízdní kola - cyklistické oblečení, cyklodresy - cyklistické helmy. Cykloservis. Sídlo firmy: - Nádražní 535/26, Bolatice.

Top Body - personal training. EMS je nejrychlejší způsob jak dostat tělo do kondice, odstranit svalové nerovnováhy, zhubnout a zbavit se bolesti zad.

Služby Cramr s. r. o. se zaměřuje na elektrická kola různých značek, typů a modelů. Elektrokola jsou vhodná do terénu i pro použití ve městech.

Sportovně střelecký klub. Sportovní střelba pro dospělé a děti od 10 let.

Prodej, E-shop: - sportovní potřeby, potřeby pro sportovce - kolečkové brusle - lyže - florbalové hokejky - rotopedy, eliptické trenažéry, běžecké pásy, cyklotrenažery, ergometry, fitness potřeby, gymnastické míče a podložky - fotbalové, hokejové potřeby - tenisové a badmintonové rakety a míčky Yonex - sportovní značkové ...

Distribuce, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - outdoorové oděvy, obuv. Prodejna: - Prachatice, Nádražní 222, tel.: 778 477 497

Bazar z outdoorových zbožím. Prodej prémiového zboží známých outdoorových značek za super ceny - Icebreaker, Sea to Summit, K2 a BCA a další.

Internetový obchod Nejstany.cz, eshop, prodej: - židle - toaletní stolky - poštovní schránky - stoly - barové, jídelní, konferenční - noční stolky - komody - zahradní slunečníky - vánoční stromky - nůžkové stany STANDARD, POLOPROFI - příslušenství ke stanům - cateringové stoly a židle - gastro - fritézy, konvektomaty, ...

Sportovně střelecký klub Nivnice: - klubová malorážková střelnice - relax centrum vzduchovková střelnice.

Kosmetika a solárium Nové Město nad Metují - kosmetika, vizážistka Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium - - aerobic, cvičení pro ženy Pořádá - sportovní pobyty (cvičení) Kurzy - snižování nadváhy - rodinné konstelace Snižování nadváhy Pořádá - relaxační pobyty ...

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Opravy silničních vozidel

Prodej - jízdní kola a doplňky - dealer kol AUTHOR

Výroba, prodej antuky - sypaná a pytlovaná antuka. Likvidace střešní krytiny.

FITNESSDK je fitness obchod s kamennou prodejnou v Červeném Kostelci a e-shopem. Dodáváme sportovní fitness oblečení, fitness výživu a potravinové doplňky. Specializujeme se na fitness rukavice a fitness opasky.

Prodej rybářských potřeb v kamenných obchodech v Třebíči, Jihlavě a Brně nebo přes e-shop. Sortiment zahrnuje navijáky, pruty, bižuterii, návnady, oblečení, vybavení pro camping a stojany.

Výroba: - potápěčská světla a lampy - vysoce výkonná LED světla pro natáčení, focení i klasické osvětlování pod vodou - ramenní stativy. Výroba, natáčení, prodej: - filmy natáčené pod vodou - dokumentární, reklamní, prezentační. Oprava, výměna, prodej: - chladiče vody, oleje, intercoolery i klimatizace. - pro osobní i ...

Výroba, prodej Nového, inovativního stylu žonglování s Diabolem pomocí unikátních a patentovaných ovládacích hůlek.

Služby: -fitness centrum- pro muže i pro ženy -osobní trenéři -maséři -kavárna -dětský koutek. Posilovna, kardiozona

Pořádání: - lyžařské pobyty - školní výlety - outdoorové tréninky - sportovní akce paintball, lukostřelba. Výuka: - lyžování - snowboarding Vzdělávání pedagogů. Pořádání: - teambuildingy - společenské akce (oslavy, rauty, ...)