Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Služby: -fitness centrum -posilovna -osobní trenéři -bojové sporty -zumba.

Maloobchod, e-shop: - jízdní kola - komponenty - oblečení na kolo - doplňky - přilby, boty na kolo.

Internetový prodej, e-shop: -sportovní potřeby, oblečení a obuv se zaměřením na fotbal.

Elektrokola a jízdní kola ověřených značek prodává firma E-KOLA VYSOČINA s.r.o. se sídlem v Přibyslavi. Skladem máme kola dámská, pánská, dětská, silniční, horská, treková, celoodpružená, BMX, ale také koloběžky a odrážedla pro nejmenší.

Fitness Electric Břeclav. Jedná se o cvičení, kdy proud nízkého elektrického napětí dává impuls do svalů, aby se stahovaly a roztahovaly. Jedná se o efektivní, ale přitom šetrné cvičení, které může podstoupit v podstatě každý bez ohledu na věk.

Nabízím služby osobní trenérky. Jsem fitness instruktor, dělám kompenzační a zdravotní tělesnou výchovu .

Sportovní fotbalový klub Mrlínek se nachází v obci Mrlínek v okrese Kroměříž v v Podhostýnském mikroregionu ve Zlínském kraji a zaměřuje se na fotbal a tenis. V letních měsících pořádá TJ Mrlínek fotbalový turnaj. Akce Tělovýchovné jednoty: - fotbalový turnaj a další. TJ Mrlínek najdete na adrese Mrlínek č.p. 54.

Společnost Roman Kroha - RIKRO provozuje čerpací stanici, která je tvořena třemi nadzemními nádržemi NDN-16 se samoobslužnými výdejními stojany BENČ a je vybavena platebním terminálem pro veřejnost. Pro smluvní zákazníky nabízíme možnost tankování pomocí čipu s týdenní fakturací. Dále se zabýváme prodejem repasovaných dvouplášťových nadzemních ...

Prodej, eshop lovecké optiky - termovize, noční vidění, puškohledy, zbraně a doplňky.

Eshop s vojenského materiálem - bundy, trička, kalhoty, polní obleky, spodní prádlo, svetry. Dámské, pánské i dětské oděvy vojenského stylu. Tašky, batohy, maskovací barvy, baterky, dalekohledy, brýle, polní láhve a další.

Maloobchod, prodej: -sportovní zboží, oděvy a obuv. Sortiment sportovního zboží pro léto, zimu a volný čas. Letní sortiment: LOTTO, SPEEDO, PRINCE, VÖLKL, COLUMBIA, BLOC, NEW BALLANCE, MIZUNO, H2O. Zimní sortiment: LANGE, LOOK, DYNASTAR, ATOMIC, COLUMBIA, EIDER, SALOMON, BRIKO. Prodej sjezdových lyží, lyže a veškeré lyžařské ...

Prodejna jízdních kol, komponentů a cyklodoplňků

Vzdušná jóga: - posilování, protahování, relaxace v závěsné síti. Vzdělávací kurzy pro instruktory jógy a fitness.

Prodej, bazar - zemědělská technika - zahradní technika - stavební technika - komunální technika. E-shop - lovecké potřeby.

Kadeřnictví Cvičení na přístrojích VACUSHAPE, BODYROLL, VIBRATION TRAINER Wellness centrum

Igi elektrokola. Prodej: -elektrokol -e-shop -půjčovna elektrokol -služby- opravy, motáž, seřízení elektrokol.

Jsme specializovaná kamenná prodejna s širokým sortimentem kvalitního punčochového zboží převážně české výroby. Nabídnout Vám může dámské, pánské i dětské spodní prádlo. V našem sortimentu naleznete ponožky, punčové zboží, dámské kalhotky, tanga, pánské slipy, boxerky, košilky, nátělníky, župany, pyžama a noční košile. Dále u nás ...

Prodej, e-shop: -prodej a servis jízdních kol včetně doplňků -jízdní kola KELLYS, LEADER FOX, VELAMOS, 4EVER, SUPERIOR, DEMA, CTM, Apache -dětská kola -náhradní díly na kola. Oprava, servis: -jízdní kola.

Tělocvičná jednota Sokol sídlí v Komárově a je dobrovolným sdružením občanů na základě registrace Ministerstva vnitra ČR z roku 1992. Od roku 2014 pobočný spolek České obce sokolské. Stěžejní činností T. J. Sokol Komárov je organizovat a rozvíjet pravidelnou činnost tělovýchovných a sportovních aktivit. Dále se snažíme vytvářet podmínky pro ...

Největší lyžařská prodejna v Brně. Maloobchod, prodej: -lyže, kompletní výbava -snowboard -kolečkové brusle, in-line -chrániče ROCES -sportovní obuv, boty -batohy -kola Půjčovna: -lyže -kola -snowboard. Skiservis.