Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Úpravy automobilů pro zdravotně postižené: - tříkolky - vozítka.

Nabízíme vám ubytování uprostřed borového lesa v přírodním Autokempu Klůček, který se nachází jen 500 m od Máchova jezera. Nabízíme vám ubytování ve dvou až čtyřlůžkových chatkách s ledničkou a vařičem nebo si vyberte místo pro váš stan či karavan. Ke koupání můžete využít písečnou pláž Klůček nebo o kousek dál hlavní pláž na břehu Máchova jezera. ...

Prodej - jízní kola DANDY a MAXIBIKE Prodej - sportovní potřeby košíky na láhve, přilby, sedla

Výroba plachet : rolovací plachtová vrata a stěny, plachtové garáže, teletníky přístřešky, plachty na pergoly, zastřešení letních zahrádek altány - čtvercové, obdélníkové, šestiúhelníky prodejní stánky s pultem, potahy na slunečníky potahy na zahradní houpačky, sedáky baldachýny, zastínění pergol Autoplachty na různé typy aut, ...

SKI-PI – lyže Písek - Andrea Šmidmajerová provozuje prodejnu, půjčovnu, servis lyží, školu lyžování a snowboardingu a pořádá zahraniční lyžařské zájezdy. Nabízíme také kurzy a materiálové vybavení pro snowkiting a skialpinismus. Půjčovna lyží: Nechce se Vám investovat každý rok do aktuálních modelů, potřebujete ušetřit místo v úložných ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -asfaltové terče pro sportovní střelbu -vrhačky. Distribuce a prodej: -výherní automaty z Německa.

Kamenná prodejna, e-shop, internetový obchod. Prodej kompletní sortiment pro jezdecký sport, jezdectví, western a chov: -sedla -podbřišníky -uzdečky -udidla -jezdecké oblečení -podkovy -ohradníky -krmiva pro koně a psy. Pravidelné rozvozy.

Designové volnočasové a sportovní oblečení

Dodávky: -tenisové potřeby -nářadí na úklid tenisových dvorců. Tenisová hala.

Na prodej textilní galanterie, spodního prádla a také prádla ložního se specializuje paní Anna Quittová. V našem sortimentu naleznete dámské spodní prádlo, termoprádlo, plavky, povlečení na postele i peřiny. Dále se věnuje šití dámských oděvů na zakázku včetně oprav.

Dámské wellness fitness studio: - solárium - nástřikové opálení - dámské fitness - Vacushape, Power Plate, Body Roll, cardio zóna, trenažér AMT, Fiveriders, kruhové tréninky, osobní tréninky - bezbolestná lipolýza - kavitace, radiofrekvence, lymfodrenáž - vyšetření těla přístrojem IN BODY230 - výživové poradenství - prodej biopotravin, ...

VIKING TEAM BRNO, z. s. sdružuje amatérský sport tým z Brna, který je zaměřen na cyklistický tým tlouštíků. Pro více informací navštivte webové stránky.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Stavba a výroba plavidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Fitnes Fanatic - posilovna, fitcentrum - solárium - fitbar.

Sokolovna. Tenisový klub. Pronájem: - antukové tenisové kurty - kurt na minitenis. Prodej, půjčovna, půjčování: -tenisové vybavení. Tenisová škola. Služby: -výuka tenisu Dětský koutek s pískovištěm.

Společnost Petr Řehola - Gama provozuje prodejnu a eshop s profesionálním nářadím a zahradní technikou. Více než 20 let prodáváme a opravujeme to nejlepší nářadí na trhu. Jsme kamenný obchod v Teplicích a nabízíme značky nářadí jako Makita, Milwaukee, Bosch, DeWalt, Festool a Metabo. Prodej, eshop: - profesionální nářadí - příslušenství pro ...

Akademie dráhové cyklistiky z.s. provozuje v Brně dráhovou cyklistku pro širokou veřejnost. Využijte možnost cyklistiky v bezpečném prostředí. V e-shopu můžete zakoupit teamové produkty (oblečení, stavby kol atd.). Pořádány jsou individuální tréninku, ale i firemní teambuildingy a jiné akce.

Prodej, maloobchod: -rybářské potřeby -pruty, vlasce -návnady -příslušenství.

Společnost ANISPORT s.r.o. je maloobchodní prodejna a eshop se sportovním oblečením a funkčním prádlem. V sortimentu najdete dámské, pánské i dětské sportovní oblečení a prádlo. CRAFT, VAVRYS Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní oblečení -spodní prádlo: -dámské, pánské a dětské -zimní a letní funkční prádlo: -dámské, pánské a ...

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně, předsíně, stoly, koupelnový nábytek - dveře, vrata - dětská hřiště.

Paragliding tandem - instruktážní lety v Krkonoších celoročně. Dárkové poukazy na tandemové lety. Škola - kurzy létání všech úrovní. Podej vybavení pro paragliding. Kurzy jízdy na terénních kolečkových brúslích SKIKE. Lyžařská škola Špindlerův Mlýn a okolí.

Výroba: -lyže - sjezdovky, běžky, snowboardy, závodní speciály. Prodej: -vše pro lyžaře. Služby: -squashové kurty ASB -finská sauna -posilovna pro utužení kondice -masáže pro uvolnění těla.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola: -náhradní díly. Oprava, servis: -záruční i pozáruční: -jízdní kola. Služby: -seřízení kol zakoupených v prodejně zdarma po celou dobu jejich provozu.

PVM Bowling s.r.o. provozuje bowlingové centrum v Brně pro děti a dospělé