Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Výroba, prodej: - dřevěných herních prvků, sestav na hřiště - městského mobiliáře - zahradního nábytku. Návrh a realizace: -aranžování inteiérů.

Prodej, maloobchod, e-shop: -nože -obušky teleskopické, pevné, taktické tužky, nunchaku, elektrické obušky -pepřové spreje, obranné spreje -svítilna, optika, žárovkové svítilny, LED svítilny, kombinované svítilny na zbraně, baterie, nabíječe -dalekohledy, zaměřovače -outdoorové hodinky, vojenské hodinky, potapěčské hodinky, hodinky s ...

Zakázková výroba: - dětská hřiště, houpačky - stoly a lavice - psí kotce a boudy - zahradní nábytek. Zaměřujeme se na výrobky z kulatiny a používáme kvalitni spojeni závitovými tyčemi.

Tělovýchovné a sportovní služby v oblasti fitness, jógy a pilates

Hlavní činností společnost TOP GASTRO PŘÍBRAM, s.r.o. je poskytování závodního a restauračního stravování pro firmy i soukromé osoby, včetně rozvozu. Nabízíme také cateringové služby až pro 100 strávníků. Najdete nás v Příbrami, areál Kovohutí. Závodní, restaurační stravování, jídelna: - možnost výběru ze čtyř hlavních jídel z toho je vždy ...

HS Baits s.r.o. provozuje e-shop s produkty pro rybolov. Firma prodává krmné nástrahy, boilies, merch, pelety, dipy, pop-upy včetně kbelíků a jiného příslušenství. Také provozuje speciální sekci se články zaměřené na rybolov a odchov ryb.

Instruktorka fitness, skupinové lekce, TRX, zdravá záda Poradenství - problémy s nadváhou - v oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu, sestavování jídelníčků na míru z běžných potravin - výživové poradenství Výroba dekorací a dárkových předmětů.

Organizování sportovních kempů a kroužků pro děti mládež v Hlinsku a Brně. Tréninky parkuru a gymnastiky.

Zakázková výroba nábytku a interiérů z masivu. Nábytek, kuchyně, moderní interiéry. Rustikální nábytek. Podlahy, židle, postele, kuchyně, ložnice, skříně. Pergoly, přístřešky, dětská hříště, dřevostavby. Repasy nábytku.

Sportovní hala: - velká tělocvična - malá tělocvična - gymnastická tělocvična - posilovna - kuželna čtyřdráhová - kuželna dvoudráhová - herna stolního tenisu - klubovny.

Plavecký bazén: - velký plavecký bazén - malý plavecký bazén - relaxační bazén - sauna.

Nabízíme vám ubytování v elegantních apartmánech na statku v Opalicích. Naše zrekonstruované selské stavení s krytým vyhřívaným bazénem se nachází v obci Kamenný Újezd v Jižních Čechách. Pokud chcete strávit letní rodinnou dovolenou na venkově, jistě vám máme co nabídnout. Mimo vyhřívaného krytého bazénu a dětského hřiště na krásném selském dvoře, ...

Studio sportu a zdravého životního stylu pro maminky s dětmi

Sdílené elektrické koloběžky v Třebíči Projížďka po městě s elektrickou koloběžkou s dojezdem až 45km.

Sdílené elektrické koloběžky v brně a Uherském Hradišti Projídka po městě s elektrickou koloběžkou s dojezdem až 45km.

Výroba, prodej: -sportovní oblečení, doplňky: -spodní prádlo, tílka, trika, polokošile, šortky, bezešvé prádlo, cyklodresy, ponožky -outdoorové oblečení: -termoprádlo, mikiny, bundy, kalhoty atd.) -dětské oblečení a doplňky: -batohy, spacáky, brýle, rukavice, čepice, kukly, šátky. Oblečení je vhodné pro volný čas i pro fyzicky ...

E-shop: - sportovní výživa - zdravá výživa - sportovní oblečení - sportovní doplňky