Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Maloobchod, e-shop: -sportovní potřeby, vybavení fitcentrum -rotopedy -cyklotrenažéry -eliptické trenažéry -běžecké pásy -posilovací věže -posilovací lavice, stroje -činky -vibromasážní stroje -masážní křesla -veslovací trenažéry.

Tělovýchovná jednota: - fotbal - stolní tenis - volejbal - badminton.

Společnost VM Footwear s.r.o. se zabývá vývojem, dovozem a distribucí ochranné pracovní obuvi. Prodej pracovní bezpečnostní outdoorové a speciální obuvi a kvalitních kožených rukavic a také funkčních pracovních ponožek. Motorkářské oblečení a obuv. Dodáváme i další sortiment z oblasti ochranných pracovních pomůcek. Zajišťujeme kompletní ...

Ubytování: - penzion Služby: - restaurace Služby: - lyžařská škola - zážitkové pobytové balíčky Půjčovna, pronájem - elektrokola - horská kola - koloběžky

Tělovýchovná jednota Slovan Hradišťsko - fotbalový klub funguje od roku1946.

Pronájem - tenisové kurty Tenisový klub Tenisová škola

Půjčovna a prodej koloběžek na Baťovém kanále. Celoroční půjčení koloběžek dle dohody po telefonu. Cvičení fitkoloběžky - každé úterý.

Sportovní klub: - basketbalový oddíl - kurzy inline bruslení - sportovní tábory, víkendy.

Prodej: - cyklistické potřeby Prodej, opravy: - hodinek, klenotů a šperků

Dovoz: - stavebnice Manyra ZERO – replika ikonického Lotusu Seven

Práce pouze ve městě Kouřim a blízkém okolí. Naší hlavní činností je provozování vodovodů a kanalizací. Zajišťujeme výstavbu vodovodních a kanalizačních sítí. Opravujeme havárie na vodovodním a kanalizačním potrubí. Čistíme kanalizační potrubí tlakovým vozem, prohlídky potrubí kamerou, vyvážení žump a septiků. Řežeme živice a beton. ...

Hobby: Chovatelské potřeby. Rybářské potřeby. Zboží pro volný čas.

Služby: - prodej servis a expedice vozů BUREKO 6x6 v ČR - organizace firemních akcí, teambuilding a akce v terénu, buď ve středověkém stylu nebo v duchu adrenalinu s legendárními vozy HUMMER.