Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Firma realizuje známé únikové hry v Brně, které můžete využít jako příležitost pro stmelení firemního a školního kolektivu, rozlučky či příjemně strávený čas s rodinou. Vyzkoušejte únikovky Precrime, Kukaččí hnízdo, Dědictví a Labyrint. K dispozici jsou také dárkové poukazy k zakoupení.

Specializovaná prodejna s jízdními koly a doplňky: - prodej kol - bazar, odprodej kol - doplňky na kolo - oblečení na kolo - cykloservis.

Zážitkové skupinové lety Olomouckým krajem se startem z letiště v Olomouci nebo Přerově Možnost prohlídky celé Moravy nebo historické skvosty Olomoucka

Prodejna se sportovním zbožím. prodáváme vybavení pro zimní sporty - lyže a snowboardy, lyžařské i snowboardové boty a také helmy a hůlky. V letní sezóně u nás zakoupíte kola, elektrokola a náhradní díly a příslušenství. Půjčujeme lyžařské vybavení pro děti a dospělé.

Služby, kurzy: - kiteboarding a snowkiting - teambuildingové akce

E-shop: - školní pomůcky - dětské oblečení - hračky - kosmetika - sportovní vybavení - použité zboží.

Prodejna rybářských potřeb. Maloobchod, prodej: - rybářské pruty, navijáky - nástrahy, návnady - vlasce, šňůry - oblečení pro rybáře - vše pro kempování.

Fit centrum: - aerobik - spinning - power jóga - pilates - břišní tance a masáže

E.lektroservis Prodej elektrospotřebičů pro domácnost– praček, myček, sušiček, chladniček, mrazáků, ale i o prodej spotřební elektroniky, drobných spotřebičů, pracích a čistících prostředků. V poslední době jsme reagovali na nově vznikající cyklostezky a neustále rostoucí ceny pohonných hmot a svojí činnost rozšířili o prodej elektrokol..

Kongres hotel JEZERKA *** Restaurace, ubytování, pořádání kongresů a školení, wellness, fitness, sport a volný čas. Náš hotel Vám může nabídnout: - ubytování a restauraci - pořádání konferencí a kongresů - SPA a wellness centrum - sportoviště a bazén. V hotelovém komplexu Jezerka se nachází 96 pokojů po jednom až čtyřech ...

Koridor - internetový obchod Internetový obchod, e-shop: -domácí potřeby - nože, hrnce, pánve -péče o tělo - pro relaxaci, fitnes -potřeby pro cestování - outdoor -dětské potřeby sport, hračky, kočárky autosedačky, vozítka -dárkové předměty.

Činnost: - tradiční škola Reiki - semináře Reiki. Karate klub.

Činnost: - klub, oddíl Aikidó - pořádání letních táborů.

Činnost: - pořádání dětského tábora v přírodním parku Česká Kanada

Škola bojových umění NARAMA Plzeň - karate - kixbox - naramátka - úpolová gymnastika.

Výroba, oprava, servis: - hudební nástroje - kytara, banjo, mandolína, ukulele, kontrabas a cello. Zvláštní kapitolu pak tvoří repliky starých nástrojů, jako je loutna, fidula, chrotta nebo také cvrt a další. Opravy a potahování smyčců. Zhotovení, restaurování pažeb na zbraně.

Tělovýchovná jednota: - kondiční cvičení a aerobic - florbal - zumba - volejbal - turistika - fotbal - lední hokej - šachy - lyžování.

Distribuce kol, potřeb po cyklistiku a sport. Cyklistika: -GT-americká značka kol, textilu a doplňků -UVEX-špičkové cyklistické helmy a brýle -LAKE-americké tretry a rukavice -MAXXIS-značkové cyklistické pláště -CST-ekonomická varianta cyklistických plášťů -MOTOREX-špičková mazadla a čistidla -CANNONDALE -MONGOOSE -SCHWINN -Sugoi - ...

Tenisový klub: - tenisový kurt - víceúčelová hala.

Sportovní klub: - atletika - gymnastika - karate - sportovní přípravka - trampolíny.