Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Internetový obchod, eshop, prodej: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvoření, puzzle - školní potřeby - dárky - šperky - sportovní potřeby - bytový textil - dům a bydlení - káva .

Opravy, úpravy a zakázkové stavby airsoftových zbraní všech typů a pohonů.

Šití, prodej, internetový obchod: - originální dětské stany, teepe do interiéru i exteriéru - dětské spacáčky - doplňky do pokojíčku. Sídlo firmy: - Vodní 82/27, 767 01 Kroměříž.

Půjčovna rotopedů a fitness vybavení. Pronájem, zapůjčení: - rotoped magnetický, elektronický - cyklotrenažery - běžecký pás elektronický, magnetický - fitness eliptický trenažery - veslovací trenažer - paddleboard - balanční podložka Bosu.

Tenisový klub: - trénování děti i dospělých - rekreační i soutěžní tenis.

Půjčovna rotopedů a fitness vybavení. Pronájem, zapůjčení: - rotopedů - cyklotrenažerů - běžeckých pásů - eliptických trenažerů - veslovacího trenažeru - paddleboardu - balanční podložky Bosu.

Servis elektrokoloběžek - značky Xiaom, příp. Ninebot nebo Kugoo.

Dětské sportovní centrum pro děti od 3-9 let . Výuka probíhá v tělocvičně 9.ZŠ - Štefánikova 8/2514, Zlín 1.

Prodej, e-shop. Sortiment: -kompletní vybavení pro windsurfing -prkna -plachty -příslušenství -zboží nové i bazarové.

Prodej, e-shop, půjčovna, servis: - jízdní kola - oblečení, doplňky - skialpinismus - běžecké vybavení - outdoorové vybavení

Prodej, e-shop: - jízdní kola - cyklodoplňky - komponenty a příslušenství pro kola - sportovní oblečení.

Výroba forem na odlévání rybářských olůvek, twistrů a nástrah. Prodej, e-shop: -formy na olovo -formy na gumové nástrahy -příslušenství k formám - mořské nástrahy.

Tělovýchovná jednota: - fotbal - házená - volejbal - tenis - stolní tenis - turistika.

E-shop: - sportovní výživa - sportovní náčiní - sedací vaky

Prodej, bazar, půjčovna, servis: - lyže - lyžařské vybavení

Internetový obchod, eshop, prodej: Výrobce zakázkového funkčního sportovního oblečení a doplňků. Potisk textilních látek, trik dresů a oblečení, reklamní činnost.

Služby: -servis kol, kolo -myčka kol -garanční prohlídka, montáž součástek -mazání kola. Maloobchod: -kolo, kola.