Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Odborné semináře, rekvalifikační kurzy, konzultace: - pilates - jóga - fitness. Kurzy, lekce: - pilates studio - pohybové centrum.

Služby - bazén - sauna - vířivka - masáže - fitness, posilovna - solárium.

Sportcentrum Maty Zlín je sportovní centrum, které nabízí cvičení všeho druhu, kde si každý příjde na své. Můžete zde cvičit Schwinn Cycling (Spinning) Alpinning, Power Plate, Jumping, Fitbox, Power jógu, Kruhové funkční tréninky, TRX a mnoho dalších. Do našeho centra mohou zavítat mimo jiné i děti, pro které máme připravena také různá pohybová ...

Fitness centrum: -příprava individuálního tréniku -cvičební zóna s posilovacími stroji -kardiozóna -relaxační centrum - solárium -sportovní bar.

Sport Art Centrum je sportovně rekreační resort nacházející se v prostředí Moravskoslezských Beskyd konkrétně v obci Prostřední Bečva. Poskytuje komfortní ubytování v patnácti moderně zařízených dvojlůžkových a trojlůžkových pokojích s možností přistýlky. Dále můžete navštívit naši stylovou restauraci nebo si příjemně odpočinout ve wellness ...

Služby - fitcentrum - solárium - solná jeskyně.

Služby - osobní trenérka - instruktorka - výživová poradkyně - masérka.

Sportovní centrum. H.E.A.T. Centrum. Poradna pro zdravý životní styl a výživu.

Posilovna. Osobní lekce: - pohybový terapeut - kondiční trenér fitness a kulturistiky - specialista na výživu.

S-centrum Děčín poskytuje svým klientům pohodlné hotelové ubytování přímo v centru Děčína a zároveň možnost návštěvy velkého sportovního centra. V našem hotelu naleznete pohodlné, světlé a velice prostorné pokoje. Pobyty u nás jsou vhodné jak pro páry, rodiny s dětmi tak i pracovní pobyty. Trávení volného času si můžete zpříjemnit ve wellness ...

Služby: - kondiční trenér - poradenství v oblasti hubnutí a zdravé výživy

Osobní fitness trenér působící na Praze 4 s dlouholetými zkušenostmi. Specializuji se na hubnutí, nabírání svalové hmoty, posílení středu těla a další služby s individuálním přístupem. Certifikovaný osobní trenér. Více informací získáte na mých stránkách www.vladimirstuka.cz.

Posilovna v prostorách sportovní haly včetně sauny i solária. Nabízí: - kondiční i závodní formy posilování - stroje vhodné i pro ženy - instruktáže pro začátečníky Možnost posilování v Hlučíně na Tyršově 5A a jinde.

Služby: - osobní či skupinové tréninky

Prodej, servis, bazar: -jízdní kola -oblečení, doplňky a veškeré vybavení pro cyklistiku. Provoz posilovny.

Služby: - studio jogy a pilates