Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Studio Vitalita - výživa - In body - max pulse - power plate - lipolaser - vacu shape

Sportovní centrum FITNESS POUZAR II. : - fitness, posilovna - solárium ERGOLINE. Prodej: - výživa pro sportovce.

Sportovní centrum FITNESS POUZAR I. : - fitness - squash - masáže - solárium ERGOLINE - sálové lekce - aerobic, spinning, bitbox, cvičení pro děti - vířivka, whirlpool. Prodej: - výživa pro sportovce - squashové potřeby - rakety, míčky. Bowlingový bar, kavárna. Bowlingová dráha. Kulečníky, šipky.

Fitness centrum. Contours - Fitnes pro ženy Ostrava. Týdenní vstup do fitness zdarma včetně zaškolení od trenérky. Pouze pro ženy.

Posilovna Power Fitness. Fitness centrum.

Provoz fitness centra a solária. Nabídka občerstvení a potravinových doplňků ve sportbaru.

Nabídka komplexních služeb moderního fitcentra. Posilovna: - dobře vybavená posilovna o rozloze cca 400 m2 vhodná pro kondiční, závodní nebo rehabilitační tréninky. Solárium: - velmi výkonné 160W trubice. Sauna: - 1.hodina - 60 min.....195, - Kč. Masáže: - záda - šíje - záda + šíje - dolní končetiny - celé tělo.

Kosmetické služby, pohybová metoda pilates, jóga, relaxace.

Srdečně Vás zveme do nově otevřeného hotelu a sportovního centra stříbrného medailisty z OH v Sydney 2000 Rudolfa Kraje. Hotel Olympionik byl postaven s důrazem na maximální pohodlí a soukromí svých hostů, je vybaven nejmodernější technikou a nabízí služby na vysoké úrovni za velmi přijatelné ceny. Vedle oddechu a relaxace je pro všechny ...

Distribuce samoopalovací kosmetiky pro ČR; prodej solární kosmetiky; prodej doplňků sportovní výživy, fitness centrum, solární studio, kosmetické a nehtové studio.

Osobní trenér - CLASS - BODY - pilates - MVE CHAIR pilates - jóga - HI aerobik Poskytuje - výživové poradenství

Boxárna Cejl 109 je tělocvična plně vybavena pro bojové sporty.Box, Kickbox, Thaibox, MMA, Muay thai ale i funkční tréninky, kruhové tréninky a crossfit. Třináct boxovacích pytlů, nepřeberné množství lap, Kettlebellů, činek, roh MMA klece a boxerský ring 6x6 metrů.K dispozici je i koutek s posilovnou a bar.

Nová posilovna, masáže a solárium na Chodově - Praha 11. Otevřeno denně. Posilovna: - pro MUŽE k vypracování postavy - pro ŽENY ke zpevnění a formování vybraných partií těla - odborní trenéři - dietolog - 63 stanovišť vybavených profesionálními stroji DAFE.

Orlovna. Sportovní areál: - Velký sál - tělocvična - kuželna - ricochet - posilovna, fitness - spinning - powerjoga - tenisový kurt - volejbalové hřiště - solárium. Konferenční centrum - pro pořádání školení, soukromé akce. Hostinská činnost: - restaurace - salonek - letní zahrádka - vinný sklípek, sklep s kapacitou 25 ...

Aerobic studio. Výuka, sportovní aktivity, lekce: - aerobic, aqua-aerobic - Zumba, aqua Zumba - pilates - power jóga, fitness jóga. Cvičí pro Vás pouze certifikovaní a profesionální lektoři, kteří se vzdělávají především v zahraničí. Pořádání akcí: - sportovní pobyty u moře, wellnes víkendy. Prodej. - cvičební pomůcky pro lekce ...

Sportovní centrum. Jitka Čtvrtečková - osobní trenér - Neratovice

Provoz vibrační plošiny RITA Insportline.

Pořádáme - pobyty se cvičením Fit studio

Wellness centrum: - římská pára, finská sauna, bylinková či solná inhalace. Kneippův chodník, sluneční louka - Whirlpool - saunování rodičů s dětmi a miminky, masáže Fitness centrum: - fyzioterapeutická a tréninková cvičení - nabídka atraktivních pohybových aktivit - tréninkové a výživové poradenství Restaurace a bar: - Slow ...

Fitness klub: -fitness -SPINNING ® program -kondiční kurzy a lekce pro ženy -solárium -dětský IKEA koutek.

Zumba, organizace zumba maratonů a pořádání rekreačních pobytů.