Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Fitness centrum. Solárium. Sport café. provozovna: 1. Máje 239 Hrádek nad Nisou

Provoz fitness a wellness centra. K dispozici je aerobik, masáže, ergocycling a stolní tenis. Hotel Skalka - ubytování v hotelu s 1-4 lůžkovými pokoji, televizí, satelitem a balkony. V okolí se nacházejí stezky vhodné pro pěší turistiku a cyklisty. Restaurace Skalka Nabídka poledních menu a specialit domácí kuchyně. K dispozici je vinárna, ...

Sportovní centrum: - fitness - dámská posilovna - spinning - kickbox - solárium - zumba.

Fitness studio nabízí: -zdravotní cvičení -kick - box -body form -spinning -Tai Chi -flowin -bosu -zumbu -pilates -power jogu -body X -jumping -dětské cvičení Další služby: -sauna -solárium -kosmetika -masáže -manikůra -pedikůra

Fitnessclub: - posilovna - fitbar - solárium - kosmetika - masáže - Zumba, Zum-dance.

Fit - centrum aktivního odpočinku: - body-styling - bossu pilates - dance aerobic - zumba - fitness joga - masáže, aromamasáže - kosmetika - aromaterapie.

Jako první komerční fitcentrum v Praze nabízíme aerobní cvičení na veslařských trenažérech pod vedením instruktora – Crew Class. Jedná se o ideální cvičení pro ty, kterým není lhostejný jejich životní styl a chtějí se nějaké sportovní aktivitě pravidelně věnovat. Alternativu a novou motivaci nabízíme také těm, kterým z nejrůznějších důvodů jiné ...

Poskytování služeb osobního tréninku, výživového poradenství, masáží a fyzioterapeutických služeb v domácím prostředí, fitnesscentrech, kancelářích nebo ve venkovním prostředí. Zkušený profi team.

Služby: -fitness, posilovna -kardio místnost -solárium -jóga -výživové doplňky -sestavení cvičebního plánu.

Vývoj, výroba: -posilovací stroje. Provoz posiloven: OK GYM Dukla Pardubice, Nám. Dukelských hrdinů 2551 Tel.: 775563302 OK GYM Dubina Pardubice, Hůrka 1832 Tel.: 775563301

Fitness club: - posilovna - solárium. Prodej: - doplňky stravy.

Sports Kotelna: - restaurace - pizza - salonek-nekuřácká restaurace - bowling - squash - badminton - solárium - fitness - sauna - spotoviště.

Fitness klub Gábina: - poradenství v oblasti výživy - osobní tréninky s mistryní světa - tréninkové plány - jídelníčky - prodej fitness doplňků.

Nabízí: -salonky o kapacitě 12, 20, 60 osob -bowlingové a kuželkové dráhy -kulečníky -solárium -fitness centrum: 601267044.

Viva Fitnes je komplexní fitnes a wellness centrum v Českých Budějovicích. Nabízí širokou nabídku cvičení, bojových sportů a wellness služeb.

Sportovní centrum Moravská Slavia - 4 x squash klimatizované kurty - relaxační bazén s perličkovou, hydromasáží, protiproudem - fitbox - aqua aerobic - masáže - spinning - půjčovna squashových potřeb - vyplétání, oprava raket - sportovní bar - prodej sportovních potřeb.

Contours Přerov - fitness pro ženy ve 30 minutách. Cvičení pod dohledem trenérky. Jako proutek - studio pro ženy.

Fitness Oslavany. Služby: -fitness centrum -alpinning -trampolíny -sauna -solárium -posilovna..

Systém klubového členství Squash: - tři squash kurty, prosklená boční stěna - možnost jednotlivých vstupů - půjčovna squashových potřeb Fitness - posilovna s kardio zónou - moderní stroje - kvalitní osobní trénink Sálové aktivity - spinning, aerobic, pilates - heat program - body & mind - kruhové tréninky - lekce i v ...

Cvičení: -aerobik -spining -bodyforming -power jóga -břišní tance.

Fitness Centrum Bolevec Fitness centrum: -cvičení pro muže i ženy -moderní posilovací stroje -aerobní stroje -solarium.

Squash centrum: -6 squashových kurtů, 3 badmintonové kurty -florbalové hřiště -posilovna + kardio stroje -sauna -solárium -zrcadlový aerobní sál -zumba, flow tonic, bosu, taebo, pilates -cvičení s dětmi -dětský koutek s hlídáním -indoor cycling -služby trenera -sport shop -internet -kavárna.

Sportovní kluby a mužstva Provozování sportovního klubu, tělocvičny a posilovny. Cvičení s dětmi od 14 měsíců do důchodu, hraní pingpongu a volejbalu.

Squash centrum: - squash - posilovna - solárium - spinning - stolní tenis - fotbálek.