Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Zimní stadion: - ubytování: - fitness, posilovna - pizzerie - pivnice.

DIVA Fitness STUDIO: - fitness pouze pro ženy - cvičení pod vedením zkušené trenérky.

Dům aktivního odpočinku. Služby: -fitness -sportovní -relaxační

Sportovní centrum: - fitness - cardio zóna - masáže - spinning

Komplexní služby osobního trenéra a výživového poradce. Cvičební program a jídelníček individuálně nastavené na míru klienta, osobní přístup.

Fitness centrum a relaxační studio. Nabízíme: - posilovna - ZUMBA - aerobní cvičení (AE-Body, Kalanetika, BODY - Step, Ae-Step, Kalanetika s tyčemi) - Power Yoga - cvičení pro děti (Rodiče s dětmi, Gymnastika děti, Aerobik děti)

Studio. -zaměření na cvičení pomocí podtlakových stojů Body-Space.

Sportovní klub: - fitness centrum - hřiště na badminton, ricochet - spinning - aerobic - kick-box - pilates. - sauna - zumba. Solná jeskyně.

Fitcentrum: -posilovna. - solárium - masáže - piltes - aerobní zóna.

Fitness, posilovna, posilování, cvičení, kulturistika. Cvičení vhodné pro amatéry i pro klienty s profesionálním zaměřením. Poradenství-cvičení, výživa. Bar s velkým výběrem suplementů a nápojů. Projekce-nový projektor můžete si užívat sledování filmů či hudebních videoklipů i při cvičení.

Blue Orange je luxusní centrum aktivního životního stylu, kde najdete pod jednou střechou tyto služby: Health Club (cardiofitness, posilovnu, spinning, squash, saunu, solárium, masáže a rehabilitaci), Beauty Salon, hotel, konferenční sál a restauraci. Health Clubu Blue Orange Praha – Letňany: - cardio fitness a posilovna - pohybové a ...

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Cvičení jógy, internetový kurz jógy, kurzy -metoda EFT, hubnutí, sebevědomí, zdraví.

Fitcentrum. Cvičení: - Indoor Cycling - Power Yoga - pro nejširší veřejnost - Pilates - Over Ball, Fit Ball - cvičení pro děti - jóga.

Pohybové centrum s podtlakovým strojem Body Space VacuTherm TX5 - zaměření na spalování tuků, tvarování postavy, odstranění celulitidy.Pro milovníky sauny máme Infra Sauna Oblek PH-2A. Zaměření na relaxační cvičení - Pilates, Power Jóga, Orientální tance, Bodystyling.

Provoz fitcentra, zacvičovací lekce pod vedením trenéra, sestavování tréninkových plánů na míru, sportovní výživa a doplňky stravy, sportovní oblečení.

Dámský fitness: - eshop, nutriční poradenství - analýza InBody - solárium - power Plate Studio - vacushape - zumba - power jóga - kardio zóna - bany gym - lymfomasáže

Fitcentrum, posilovna: - kompletní sestavení tréningového a stravovacího plánu - osobní trenér - sportovní, relaxační masáže - vybavení pro kondiční a závodní cvičence - každý měsíc akce pro klienty.

Služby: -Schwinn Indoor Cycling -PowerYoga a další Yogové styly.

Služby, provozování: -fitcentrum, fitness, posilovna - odborný dozor -aerobní, silová zóna -finská sauna - pro 6 osob -solárium TURBO -masáže: -klasické, léčebné, lymfatické, reflexní -kavárna, bar s videoprojekcí.

Služby: -fitness centrum -aerobní aktivity -alpinning -fitbox.

Solárium ERGOLINE. Cvičení: -rekondiční stoly SLENDER LIFE.

Sportovní centrum: -ricochet -fitcentrum -solárium -sauna -squash.