Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Cvičení HOT YOGY ve dvou brněnských studiích. V jednom z nich i power yogy, fitness yogy, hatha yogy, vinyasa yogy, gravid yogu a jiných stylů yogy a zdravotního cvíčení.

Cvičení: -rodiče s dětmi -předškolní děti, mladší a starší žáci -ženy (cvičení při klavíru) -aerobic -jóga (zdravotní) -kalanetika -zdravotní tělocvik -oddíly-házená, tenis, volejbal, kuželky.

Jumpig centrum. Služby: -cvičení poskoky a sprinty -posilování celého těla.

Bezpečnostní služba, agentura. Bodyguarding–ochránce osob. Osobní ochrana: -zajištění osobní ochrany -doprovod klientova automobilu -doprovod služebním vozem -ochrana majetku. Detektivní a informační služby: -sledování, ověřování informací, nadstandardní služby. Asistenční služba: -doprovody členů rodiny-do školy, zaměstnání -servis při ...

Wellness centrum. Masáže, skupinová cvičení, osobní tréninky, kineziotaping a cvičení sm systém. Mimo to nabízíme různé aktivity pro maminky s dětmi: cvičení a miniškolku. Vyberete si u nás z celé řady aktivit, během kterých se o vás budou starat profesionální lektoři a maséři.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkovatelská činnost Poskytování tělovýchovných služeb.

Fitness používající metodu EMS, díky níž je cvičení intenzivnější a účinky jsou vidět ve velmi krátkém čase. Samotné cvičení trvá 20 min. a jeho účinek je 10x efektivnější než cvičení ve fitness centru. Metoda je šetrná ke kloubům a vazivovému aparátu, vhodná pro všechny věkové kategorie.

Pohybové studio - aerobik - zumba - jump trampolíny - k2 hiking. Spinning

Cvičení - aerobic, aqua aerobic, pilates, fitness joga. Lekce - spinning.

Boxárna Cejl 109 je tělocvična plně vybavena pro bojové sporty.Box, Kickbox, Thaibox, MMA, Muay thai ale i funkční tréninky, kruhové tréninky a crossfit. Třináct boxovacích pytlů, nepřeberné množství lap, Kettlebellů, činek, roh MMA klece a boxerský ring 6x6 metrů.K dispozici je i koutek s posilovnou a bar.

Aerobic studio. Výuka, sportovní aktivity, lekce: - aerobic, aqua-aerobic - Zumba, aqua Zumba - pilates - power jóga, fitness jóga. Cvičí pro Vás pouze certifikovaní a profesionální lektoři, kteří se vzdělávají především v zahraničí. Pořádání akcí: - sportovní pobyty u moře, wellnes víkendy. Prodej. - cvičební pomůcky pro lekce ...

Zumba, organizace zumba maratonů a pořádání rekreačních pobytů.

Fitness trenérka. Power yoga. Aquaerobic.

fitness, fitklub pro ženy, diagnostika těla na In Body 230, dámský wellness - power plate - vacushape - kardio zóna - nejmodernější technologie pro redukci problémových partií a tvarování postavy - nutriční poradenství - prodej zelených potravin - nejmodernější technologie ve fitness - výživové poradenství - osobní přístup - ...

Výuka - jóga - poweryoga - pilates - jogalates - chi - toninng.

Cvičení - pilates na strojích REFORMER, SPINE CORRECTOR, FOAM ROLLER.

Lekce power jóga - pilates - aerobic - posilovací, protahovací a relaxační cvičení - cvičení v solné jeskyni.

Aerobik Posilovna - fitness - osobní trenér Poskytují - výživové poradenství.

Kranking, Spinning V našem SPINNING a KRANKING centru naleznete 40 strojů, jsme největším autorizovaným Spinning i KRANKcycling centrem v Brně. 400 m2 cvičební plochy pokryté speciálním povrchem určeným pro sportoviště.