Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Horský hotel ** - kapacita 69 lůžek - ubytování ve 2 - 3 lůžkových pokojích a apartmánech nebo chatkách - pokoje vybaveny vlastním sociálním zařízením a TV - salonek Denní bar Restaurace - venkovní gril Stylová noční vinárna Posilovna Venkovní bazén Šipky - kulečník - kuželky.

Studio Limetka Moderně zařízené Wellness - Fitness studio, s profesionálním trenérským týmem a individuálním přístupem ke klientům. Nabízíme: Power Plate, VacuTherm, Kavitaci (přístrojem VACaVite prestige), Solárium, Výživové poradenství, InBody 230, Lymfodrenáž, Masáže.

FONSi s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost a poskytuje masérské, rekondiční a regenerační služby.

Studio HeRa: -wellness, fitness -školení pilates, kurzy pilates -cvičení -cvičení na přístroji reformer V2 Max Plus -multifunkční stabilizační "židle" s pedály -cvičení korektor páteře -Arc Barrel ideální pro zvýšení či snížení náročnosti Matwork -Edge hustá pěna trojúhelník -příprava maminek k porodu, cvičení v ...