Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Služby: - fitness - solárium - fitbox - ping-pong - sál na box. - sauna - jumping

Sportovní areál: - aquapark - letní plovárna - sauna - beach volejbal - dětské dopravní hřiště - tenis - bruslení a lední hokej - fitness - solná jeskyně - masáže.

Bowling a bowlingové centrum. Solárium. Squash. Fitness. Sauna. Restaurace. Sportbar. Masáže.

Centrum pro plavání kojenců a batolat Plavecké kurzy pro děti ve věku 3-8 let Miniškolka- hlídání dětí 10 měs. - 6 let Cvičení pro děti a dospělé, aquaaerobic, pilates, atd.

Studio Vitalita - výživa - In body - max pulse - power plate - lipolaser - vacu shape

Posilovna Power Fitness. Fitness centrum.

Kosmetické služby, pohybová metoda pilates, jóga, relaxace.

Srdečně Vás zveme do nově otevřeného hotelu a sportovního centra stříbrného medailisty z OH v Sydney 2000 Rudolfa Kraje. Hotel Olympionik byl postaven s důrazem na maximální pohodlí a soukromí svých hostů, je vybaven nejmodernější technikou a nabízí služby na vysoké úrovni za velmi přijatelné ceny. Vedle oddechu a relaxace je pro všechny ...

Sportovní centrum. Jitka Čtvrtečková - osobní trenér - Neratovice

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti kulturistiky a fitcentra

Nabízíme cvičení na proštíhlovacích stolech včetně přístrojové lymfodrenáže. Poskytujeme výživovou poradnu. Provádíme měření přístrojem Bodystat.

Posilovna, fitness. Osobní a skupinový trénink, výživové poradenství

Městský plavecký areál - bazén 25m - tobogany - vířivka - relax - bistro - masáže - spinning - fitness. Telefon recepce - 311 514 401.

Fitness bar Solárium Aerobik - zumba - tai-chi - zdravotní cvičení - služby osobního trenéra - jóga i PRO těhotné Fitness Spinning Kurzy - hubnutí

Kosmetické služby Hlídání dětí Cvičení - bodyform, zumba, flexibar, interval, s dětmi, ... Masáže