Zahrát si Pool, Snooker anebo Karambol může každý. Stejně jako Bowling a jeho mnohé varianty. Neváhejte si najít vhodný bar či klub, kde si s přáteli zahrajete kvalitní hru, anebo využijte nabídku výrobce a kupte si kulečníkový stůl s kompletním vybavením.

Sportovní centrum Havířov je moderní zařízení, které nabízí širokou škálu aktivit pro zdraví, relaxaci a zábavu. Ať už jste nadšený sportovec nebo hledáte příjemné místo pro odpočinek, toto centrum vám poskytne vše potřebné. Posilovna je vybavena nejnovějšími stroji, které uspokojí potřeby jak začátečníků, tak pokročilých fitness nadšenců. Pro ...

Příjemné posezení s přáteli či rodinou v restauraci nebo cukrárně Vám umožní společnost MAGNOLIE PLUS CZ s.r.o. Ochutnat u nás můžete poctivé a lahodné zákusky, kvalitní kávu, dobrá vína nebo pizzu z naší široké nabídky. Pro milovníky bowlingu máme připraveny dvě bowlingové dráhy. Najdete nás na adrese Masarykova třída 1301, Orlová - Lutyně.

Hostinská činnost: - restaurace: - 6 druhů denního menu. Možnost rozvodu menu po Havířově. Možnost pořádání soukromých oslav, svatební hostiny. Bowlingové dráhy.

Restaurace: -rodinné oslavy, promace, svatby -pivnice 50 míst -zvěřinové speciality -společenská místnost s krbem 50 míst. Bowling.

Hotel: - ubytování - 14x dvoulůžkové pokoje - vybavení: televize, telefon, přípojka ISDN a sociální zařízení. Restaurace: - stravování. Bowling. Wellness centrum. Golfové greeny, multifunční hřiště. Sídlo firmy: - Univerzitní nám.1935/1, Karviná - Fryštát.