Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Kompletní reklamní činnost. Prodej a potisk: - reklamní předměty Tvorba: - e-shopy - www stránky. Webhosting. Pořádání: - dětské tábory a školy v přírodě od května do září.

Tenisový komplex: -4 antukové kurty s osvětlením -3 kurty v pevné hale -víceúčelové sportovní hřiště -venkovní bazén -výuka tenisu, tenisové kurzy -sportovní masáže -restaurace s venkovní terasou -vlastní parkoviště.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby, obuv, oblečení. Služby: -montáž, opravy a seřízení lyžařského vázání -broušení hran a skluznic lyží -prodej použitých lyží a bot -půjčovna lyží.

Prodej a servis: -zbraně -lovecké potřeby -dalekohledy -zábavná pyrotechnika -střelivo -rybářské potřeby.

Kompletní výrobní program pro cvičení pilates. Prodej strojů Reformer, Cadilac, Combo Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector.

Internetový obchod s potřebami pro rybaření. Nabízíme oblečení, doplňky, krmení, navijáky, háčky, vlasce a šňůry, pruty, sedátka, přístřešky, DVD, knihy a mnoho jiného.

Prodej a servis čerpadel Odkorňovač Berto Prodej a servis zbraní Pronájem prostor Reality Stavební činnost Voda, studna a vrty Balkony

Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače Solárium Fitness centrum Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY (energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače, ...) Celulitidové zábaly Masáže regenerační, sportovní, lávovými kameny - měkké a trakční techniky

Půjčovna: -kánoe a kajaky, nafukovací rafty a Pálavy -vodácké vybavení -doprava na řeku i zpět. -poradenská činnost -vodácké akce pro školy i podniky Vodácká prodejna: -polyetylénové kánoe, kajaky, -laminátové kánoe -nafukovací lodě -pádla, plovací vesty, lodní pytle -vodácké oblečení a doplňky

Výroba: -dřevěná dětská hřiště z akátového dřeva Výstavba: -dřevěná dětská hřiště z akátového dřeva -cyklostezky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -trička s potisky. Služby: -potisk na všechny druhy textilních výrobků od jednobarevných nápisů až po barevné -potisk ochranných pracovních oděvů.

Web pro výměnu informací mezi potápěči a věnovaný potápění a freedivingu

Fit Studio OK. Služby: -aerobic club, cvičení při hudbě i pro seniory -cvičení TAE-BO -moderní forma aerobního cvičení s hudbou, které kombinuje prvky karate, taekwondo, klasického boxu a aerobiku, bez choreografie -cvičení klade důraz na sílu, výbušnost rovnováhu, koordinaci a vytrvalost. Cvičení každou středu od 17, 30-18, ...

E-shop se sportovním zbožím. Termoprádlo a sportovní oblečení PROGRESS. Brusle, jízdní kola, koloběžky a další sportovní zboží.

Prodej, servis: -nová i ojetá jízdní kola -doplňky -příslušenství -náhradní díly na kola -test centrum kol -nákup na splátky.

Sportovní potřeby: -hokejová výstroj -hokejky.

WAVE SPORT Specializovaná prodejna zimního vybavení: -lyže, běžky, snowboardy, boty -vše nové i použité -velký výběr oblečení a doplňků. Půjčovna: -lyže, běžky -snowboardy.

Poradenství, prodej, servis, služby: -čistící a úklidová technika -vysokotlaké čistící stroje KRÄNZLE -profesionální a průmyslové vysavače SOTECO -extraktory na čištění koberců a čalounění SOTECO -podlahové mycí stroje Columbus, Numatic -čistící, úklidové a desinfekční prostředky MPD -dávkovače tekutého mýdla -zásobníky na ...

Služby: -zimní stadion -letní stadion -tenisové kurty -fotbalové hřiště -sportovní hala -skatepark -spinningový sál -sauna.

Špičkově vybavené fitness centrum: -posilovna -wellness

Výroba a prodej: -sportovní potřeby -kroket -ruské kuželky -kroužky.

Prodej, e-shop: -sportovní doplňky -sportovní oblečení -jumping -sportovní nápoje -trampolíny.

Služby: -jízdy na koni -jezdecké kurzy pro začátečníky i pokročilé -vyjížďky do přírody -ustájení koní -vše pod dohledem zkušeného cvičitele.

Na ploše 200m2 najdete široký výběr kol, komponentů, cyklistické oblečení a přes zimní sezonu: -lyže, příslušenství a zimní textil. Kompletní servis lyží.