Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Telekomunikace - prodej, e-shop - testry a vyhledávací zařízení - měřící přístroje - optické zásuvky, boxy. Zbraně a střeliva - prodej, e-shop tel. 387 319 348 email: zbrane@subrt.cz Kněžskodvorská 2558 370 04 České Budějovice

Internetový obchod, e-shop: - jízdní kola - elektrokola - cyklodoplňky.

E - shop - jízdní kola - elektrokola - odrážedla - přilby - trenažéry - sportovní oblečení Prodej - jízdní kola - elektrokola - odrážedla - trenažéry - přilby - sportovní oblečení

Služby: - fitness pro ženy - VacuShape - Power Plate - solárium - lymfodrenáž

Petr Mizera provozuje internetový obchod Snowboard-lyze-shop.cz, který nabízí vybavení na sjezdové lyže, běžky, snowboardy a další sportovní vybavení. Eshop je specializovaný na kvalitní značku Fischer. Využít můžete i kamenné prodejny na Rudolfovské ulici v Českých Budějovicích.

Bazar-výkup, prodej: -sportovní zboží -rybářské vybavení -lyžařské vybavení -lyžáky, brusle -hokejky, tenisové rakety -jízdní kola -dětské autosedačky -nádobí -elektrické nářadí -elektronika -repasované elektrospotřebiče. -nářadí.

Výroba, prodej: -výrobky z kovu -domácí potřeby -mlýnky na strouhanku, mák, zeleninu, ovoce -výměnné bubínky -ekologické komínové nástavce EKON -kovové regály, stojany na kola, udírny -věšáky na ručníky, řezačky na papír -kovový kempingový nábytek -rybářský nábytek -sedačky. Zakázková výroba: -povrchová úprava kovů ...

Plavecká škola, kurzy - plavání - závodní plavání - plavecká výuka pro mateřské a základní školy Sportovní akce Kurzy - rozhodčí III. a II. třídy

Výroba a prodej reklmaních předmětů, sportovních suvenýrů (šály, minidresy, vlaječky, čepice, textilie s potiskem a výšivkou, puky s potiskem). Prodej sportovních dresů pro hokej a fotbal.

Prodej: - nové i použité sportovní zboží - lyže - snowboardy - běžky - brusle - kola horská, trekingová, dětská, dámská. Servis jízdních kol. Bazar, komisní prodej, výkup sportovních potřeb.

Maloobchod, servis, e-shop: - jízdní kola - cyklodoplňky.

Tělovýchovná jednota - provoz fotbalového klubu.

Činnost: - pořádání cyklistických závodů pro děti

Prodej i na splátky - jízdní kola - sportovní potřeby Servis Montáž - vázání běžeckých lyží

Služby: -prodej a servis jízdních kol.

Vratové plachtové systémy, plachtové haly, mobilní haly, párty stany, stánky, vodní skluzavky, vaky na hnojiva, opláštění jímek, kryty na bazény, trampolíny, opláštění pergol, altánů, zahradních restaurací, garážových stání, dětské hrací sestavy, žíněnky, dětské koutky, relaxační vaky.

E-shop - elektrické motorové koloběžky - elektrokoloběžky.

E-shop, snowboardshop a skateshop nabízí skateboardy, snowboardy, snb boty, vázání, přilby, chrániče, snowboardové komplety a sety. Prodáváme sportovní potřeby, oblečení, mikiny, rukavice, batohy, rifle, kalhoty, trika, kraťasy, košile, plavky, batohy, kabelky, čepice, kšiltovky, street a snb budny, kalhoty, termoprádlo, SK8 boty, skateboard a ...

Prodejna snowboard skateboard zboží, skateshop a snowboardshop, půjčovna a velkoobchod. Prodáváme SK8 a SNB vybavení, snowboardy a skateboardy, vázání, boty, oblečení, trička, kalhoty. Nabízíme skejtové a snowboardové potřeby, kola BMX a fashion.

Sportovní hala se nachází v jedinečném odpočinkovém areálu (volejbalové, nohejbalové a tenisové kurty vč. beach volejbalu, hřiště s umělou trávou, vodácké tábořiště) na začátku cyklostezky ve směru na Hlubokou nad Vltavou.

Tělocvičná jednota zabezpečuje sportovní, tělovýchovnou, kulturní a společenskou činnost pro své členy a také veřejnost.