Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Internetový obchod s potřebami pro rybaření. Nabízíme oblečení, doplňky, krmení, navijáky, háčky, vlasce a šňůry, pruty, sedátka, přístřešky, DVD, knihy a mnoho jiného.

Na ploše 200m2 najdete široký výběr kol, komponentů, cyklistické oblečení a přes zimní sezonu: -lyže, příslušenství a zimní textil. Kompletní servis lyží.

Provozování sportovní střelnice: -prodej zbraní a střeliva -výuka a výcvik se střelnou zbraní -příprava ke zkouškám na zbrojní průkaz.

Správa sportovišť Města Jindřichův Hradec : -Jáchymova ul. 865 plavecký, dětský a relaxační bazén sezónní venkovní aquapark, vířivky, protiproud, divoká řeka, chrliče, tobogány, brouzdaliště sauna bylinková, finská sauna, infrasauna, parní kabina, bufety, sezónně beachvolejbal, venkovní dětské hřiště, skákací hrad, ...

Nový raketový sport RICOCHET: -2 ricochetové kurty -stolní fotbal -šipky, kulečník -videoprojekce - sledování sportovních pořadů na velkoplošné projekci -jukebox -restaurace - pořádání společenské akce firemní večírky atd.

Chovatelské a rybářské potřeby. Prodáváme potřeby pro chovatele psů, koček a ostaních mazlíčků, akvarijní ryby a vše pro ně, exotické ptactvo, drobné hlodavce, směsi pro drobná hosp. zvířata, rybářské potřeby, povolenky k rybolovu. Autorizované prodejní místo PRO PLAN PARTNER.

Prodej a servis: -jízdní kola -lyže, lyžařské vybavení -spinning.

Odeo.cz je distributorem zboží významných velkoobchodních společností a importérů v České republice. Vybraný sortiment zboží je nyní prostřednictvím www.odeo.cz poskytován i koncovým zákazníkům.

Služby: -bodystyling -aerobně-silové cvičení na formování postavy a redukci podkožního tuku.

Rekreační středisko: -ubytování v patrových pětilůžkových dřevěných chatách -turistika, cykloturistika, plavání, windsurfing, tenis

Dodávka a montáž - bazény Zateplování Klempířské práce Dodávka a montáž - střešní světlíky Zámečnické práce

Prodej - jízdní kola Garanční a pogaranční servis - jízdní kolaopravy - jízdní kola Půjčovna - jízdní kola

Nehtové studio Solárium Sauna - whirpool Masáže (masážní křeslo)

Tělovýchovná jednota - tenis - florbal - badminton - aerobic - cvičení s dětmi

Prodej: - rybářské potřeby - návnady živé i neživé - pruty - rybářská výbava - oblečení,náhradní díly - kompletní servis pro rybáře - povolenky.

Služby: -bowling -elektronické šipky -kulečník,karambol -hrací a výherní automaty.

Maloobchod,prodej: -akvaristické potřeby.

Ubytování - 3 apartmány Pronájem - tenisové haly - tenisové kurty Tréninky tenistů Půjčovna - tenisové rakety - potřeby k tenisu

E - shop - jízdní kola Prodej - jízdní kola - elektrokola - doplňky k jízdním kolům Servis - jízdní kolapřestavby na elektrokola Prodej - doplňky k jízdním kolů - sportovní oblečení - brusle kolečkové i zimní - zimní doplňky (hokejky, termoprádlo, ...) Servis - kolečkové brusle Broušení - ...