Ski areál Olešnice na Moravě

Ski areál Olešnice na Moravě

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
SKP MG BRNO, z. s.
SKP MG BRNO, z. s. je tradiční klub moderní gymnastiky v Brně. Věnuje se sportovní přípravě talentované mládeže i rekreačnímu cvičení pro děti i dospělé. Má více než 200 členů, kteří se pravidelně účastní domácích i mezinárodních závodů a soutěží. Má také vlastní tréninkovou halu, kde probíhají tréninky pod vedením kvalifikovaných trenérů a ...
SKP MG BRNO, z. s.
Výroba: - dětská hřiště - pergoly, přístřešky - zahradní nábytek, dekorace - bytové doplňky - dárkové předměty - dřevěné hračky

Tandemový seskok - propagační seskok - seskok padákem

Služby: -hotel -ubytování i bezbarierové -restaurace -stravování -oslavy jubileí, svatební a promoční hostiny -stravování pro zájezdy, skupiny -semináře -vybavení didaktickou a auidiovizuální technikou -balneo -rehabilitační centrum -lázeňská péče -masáže, solárium -koupaliště -podvodní masáže ...

Specializovaná hokejová prodejna. Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -hokejová výzbroj -fotbalové dresy -sportovní oblečení -sportovní obuv -hokejky -puky -sportovní tašky.

Služby: -SQUASH -2* RICOCHET -možnost zapůjčení raket, míčků, obuvi -posilovna -vybavení posilovacími stroji GRÜN SPORT -Wellness -Masáže -Kardo zóna -Stolní tenis -Alpinning -Jóga -bar -nápoje, výživa, prodej sportovního zboží a doplňků.

Vzdělávání, sport: -jumping -kurzy. Prodej: -potravinové doplňky -sportovní oblečení -jumping trampolína.

Maloobchod, prodej: -vybavení pro pobyt v přírodě, vysokohorskou turistiku, horolezectví a cestování -batohy, spací pytle, stany, karimatky, kempinkové potřeby -kvalitní péřové bundy ze speciálních materiálů -hřejivé, nepromokavé -turistická obuv -mapy a průvodce. - půjčovna potřeb pro turistiku

Služby: -víceúčelová sportovní hala -vhodné pro tenis a veškeré míčové hry (umělý povrch REGUPOL) -občerstvení a ubytování pro 52 osob -pokoje jsou dvou až šestilůžkové, s vlastní koupelnou a WC -k dispozici též fotbalové hřiště -možnost soustředění sportovních škol a týmů.

Služby: -vyjížďky na koních -výuka na jízdárně -vodění dětí -vyjížďky kočárem, v zimě na saních -pro majitele koní možnost ustájení a výcviku nejen huculských koní. Nadační fond HUCUL.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby, obuv, oblečení. Služby: -montáž, opravy a seřízení lyžařského vázání -broušení hran a skluznic lyží -prodej použitých lyží a bot -půjčovna lyží.

Kompletní výrobní program pro cvičení pilates. Prodej strojů Reformer, Cadilac, Combo Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -trička s potisky. Služby: -potisk na všechny druhy textilních výrobků od jednobarevných nápisů až po barevné -potisk ochranných pracovních oděvů.

Fit Studio OK. Služby: -aerobic club, cvičení při hudbě i pro seniory -cvičení TAE-BO -moderní forma aerobního cvičení s hudbou, které kombinuje prvky karate, taekwondo, klasického boxu a aerobiku, bez choreografie -cvičení klade důraz na sílu, výbušnost rovnováhu, koordinaci a vytrvalost. Cvičení každou středu od 17, 30-18, ...

Prodej, e-shop: -sportovní doplňky -sportovní oblečení -jumping -sportovní nápoje -trampolíny.

Služby: -jízdy na koni -jezdecké kurzy pro začátečníky i pokročilé -vyjížďky do přírody -ustájení koní -vše pod dohledem zkušeného cvičitele.

Maloobchod, prodej, leasing, záruční i pozáruční servis a opravy: -horská, trekingová a jiná jízdní kola SUPERIOR, ROCK MACHINE, MERIDA, DACCORDI, GIANT -sportovní potřeby -doplňky ke kolům -sluneční brýle Relax -veškerý sortiment SCHIMANO, CAMPAGNOLO -cyklopřilby GIRO -dětská kola.

Montáž, prodej: -horolezecké stěny do tělocvičen, sportovních hal -samonosné venkovní stěny. Horolezecká škola.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oblečení pro volný čas -svrchní ošacení pro lesáky.

Služby: -opravy a montáže kol. Maloobchod, prodej: -jízdní kola SCOTT, KELLYS, SUPERIOR, LEADER FOX, ROCK MACHINE -cyklo oblečení a obuv SCOTT, ADIDAS, G-SPORT -rotopedy -posilovací lavičky a stoly pro domácnost a posilovny -fitnes oblečení KRAUG -vitamíny -proteiny od firmy BOLID, ISOSTAR, ENERVIT -šicí stroje HUSQVARNA, ...

Maloobchod, prodej: -lovecké zbraně -vojenské zbraně -pistole -revolvery -vzduchovky dlouhé -vzduchovky krátké -plynové zbraně -střelivo bez ZP -střelivo 22 LR -střelivo SP -střelivo SPCE -střelivo PTS -střelivo FMJ -střelivo HPC -střelivo XLS -střelivo HPBT -střelivo na ZP ostatní -brokové střelivo -výstroj a ...

Maloobchod, prodej: -potřeby pro turistiku, potápění, horolezectví a vodáctví -stany, spacáky -horolezecká lana -sportovní a trekingová obuv -vařiče, ešusy.